text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
DEWALT DCE089D1G18-QW линиски ласер
DEWALT DCE089D1G18-QW линиски ласер

49.990 ден

  • Тип на производ: линиски ласер
  • Напон: 18V
  • Батерија: Има во пакувањето
  • Прецизност на 10m +/-3mm
  • Гаранција:3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

STANLEY STHT77504-1 ласер
STANLEY STHT77504-1 ласер

11.990 ден

STANLEY STHT77504-1

Ласер

360 Степени

20m

Црвен сноп

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DeWalt DW088CG-XJ Ласер со зелен сноп 20m
DeWalt DW088CG-XJ Ласер со зелен сноп 20m

18.990 ден

DeWalt DW088CG-XJ Ласер вкрстено линиски со зелен сноп 20m 

Карактеристики

Класа на ласер 2

Прецизност на 10m +/-3 mm/m

Прецизност на работен опсег / mm

Б...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

STANLEY STHT77502-1 Ласер
STANLEY STHT77502-1 Ласер

8.490 ден

STANLEY STHT77502-1 Ласер со вкрстени и стр. линија 12m IP54 Cross90

Карактеристики

12m Работен опсег
Прецизност +/ – 5mm @ 10m
Проектира 1 хоризонтална и 1 вертика...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

STANLEY FMHT77165-0 Ласерско метро 50m IP40
STANLEY FMHT77165-0 Ласерско метро 50m IP40

6.990 ден

STANLEY FMHT77165-0 Ласерско метро 50m IP40

Ласерско метро со работен опсег од 50 метри со точност од од +/- 1,5 mm.

Обезбедува прецизни мерења на растојание, површина и волумен.</...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DeWalt DCLE34021D1-QW 18V Ласер вкрстено линиски
DeWalt DCLE34021D1-QW 18V Ласер вкрстено линиски

31.990 ден

DeWalt DCLE34021D1-QW 18V Ласер вкрстено линиски зелен сноп 55m 2Ah

Карактеристики

Класа на ласер 2

Прецизност на 10m +/-3 mm

Прецизност на работен опсег / mm

...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DeWalt DCE0811D1R-QW Ласер 2×360 црвен сноп 20m
DeWalt DCE0811D1R-QW Ласер 2×360 црвен сноп 20m

36.990 ден

DeWalt DCE0811D1R-QW 12V Ласер 2×360 црвен сноп 20m TSTAK

Карактеристики

Класа на ласер 2

Прецизност на 10m +/-3mm /10m

Прецизност на работен опсег / mm

...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024