text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
656 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black&Decker BCD001C1KA-QW Дупчалка 1х1,5Аh 18V
Black&Decker BCD001C1KA-QW Дупчалка 1х1,5Аh 18V
7.990 ден

6.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-600 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BCD003C2K-QW 18V Вибрациска дупчалка 2×1.5Ah
Black&Decker BCD003C2K-QW 18V Вибрациска дупчалка 2×1.5Ah
9.990 ден

8.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок 145 бари/2100W
STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок 145 бари/2100W
25.990 ден

15.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок
 • Моќност: 145 бари / 2.100W
 • Гаранција: 2 години
 • 2 додатоци за прскање, 2 четки
 • Бренд: Stanley

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555

3.400 ден

 • Ширина на косење: 270mm
 • Моќност: 550W
 • тежина: 2,95Kg
 • Гаранција: 1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000

4.300 ден

 • Тип на производ: Дувалка за лисја
 • Моќност: 3000 W
 • Проток на воздух: 16 m3
 • Капацитет: 45 литри
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355

2.500 ден

 • Ширина на косење: 250mm
 • Моќност: 350W
 • тежина: 2,2Kg
 • Гаранција: 1Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA AR 2500 бензински агрегат
ISKRA AR 2500 бензински агрегат
24.990 ден

22.491 ден

 • ISKRA AR 2500 агрегат 4,1 kW
 • Излезна моќност (S2 5мин): 2500 W
 • напон: 2 × 230V ~ 50Hz
 • Гаранција:2 год.
 • резервоарот за гориво: 15 l • Стартување: рачно

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е

4.100 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 33 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 300 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW

31.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40,9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 32,
  |
 • Тежина 4,3kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW

24.990 ден

 • HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40.9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • чекор 3/8-1,3мм,
  |
 • Тежина 4,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
3.390 ден

3.051 ден

 • Тип на производ: Батериска ударна дупчалка
 • Напон: 20V
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Батерија: Нема во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
10.990 ден

9.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Машини за перење под притисок
 • Моќност: 2,5 kW
 • Максимален притисок: 160 бари
 • Максимален проток: 510литри на час
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BCK24D2S-QW Сет Ударна Дупчалка 18V
Black&Decker BCK24D2S-QW Сет Ударна Дупчалка 18V
15.490 ден

14.490 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black&Decker BDCK123S2S-XJ Сет од 4 алати 12V
Black&Decker BDCK123S2S-XJ Сет од 4 алати 12V
17.490 ден

10.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 12V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија
2.690 ден

2.421 ден

 • Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија,
 • Моќност: 200W,
 • Број на вртежи: 15.000 min-1,
 •  Брусна плоча: 140x140x80 mm,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ножици за гранки телескопски LS 124
Villager Ножици за гранки телескопски LS 124

1.200 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 42 mm
 • Должина: 670/920 mm
 • Тежина: 1,73 kg
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127
Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127

1.600 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 45 mm
 • Должина: 820 mm
 • Тежина: 1,29 kg
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ножици телескопски рамна острица LS 109
Villager Ножици телескопски рамна острица LS 109

1.300 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 30 mm
 • Должина: 670/920 mm
 • Тежина: 1,89 kg
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127
Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127

1.600 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 45 mm
 • Должина: 820 mm
 • Тежина: 1,29 kg
 • Гаранција:1 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Компресор VAT 50 LS/0.75kw БЕЗ МАСЛО
Villager Компресор VAT 50 LS/0.75kw БЕЗ МАСЛО
14.600 ден

14.000 ден

Villager Компресор VAT 50 LS 0.75kw 1 hp 125 L/ min БЕЗ МАСЛО-моќност 750 W/проток на воздух 125 l/min/работен притисок 7 bar/број на излези 2/тежина31.2 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Villager Ножици телескопски рамна острица LS 109
Villager Ножици телескопски рамна острица LS 109
1.300 ден

980 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 30 mm
 • Должина: 670/920 mm
 • Тежина: 1,88 kg
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager чистач на снег VST 70
Villager чистач на снег VST 70
61.000 ден

60.000 ден

Villager чистач на снег VST 70.Четвртотактни мотор на воздушно ладење,моќност на моторот: 212cm3/4.9kW, распон на тркалата 600mm, дијаметар на тркалата 330 mm, тип на трансмиција: фрикциони дискови...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager чистач на снег VST 120
Villager чистач на снег VST 120

92.000 ден

Villager чистач на снег VST 120.Четвртотактни мотор на воздушно ладење,моќност на моторот: 375cm3/8.8kW, распон на тркалата 600mm, дијаметар на тркалата 330 mm, тип на трансмиција: фрикциони дисков...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3