text.skipToContent text.skipToNavigation
14 пронајдени производи
INTEX 28108 EASY SET 244х61 со филтер пумпа
INTEX 28108 EASY SET 244х61 со филтер пумпа
3.999 ден
2.999 ден
 • INTEX 28108 EASY SET 244х61 со филтер пумпа
 • Димензии: 244x61 cm
 • Капацитет: 1.942 литри (80%)
 • Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
4.863 ден
3.990 ден
 • INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа,
 • Димензии: 305x76 cm ,
 • Капацитет: 3.583литри (80%), 
 • Филтер пумпа вклучена во паквањето,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Гума за пливање Winnie the Pooh 51 cm
Гума за пливање Winnie the Pooh 51 cm
250 ден
99 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Чамец за бебиња Winnie the Pooh 119 x 79 cm
Чамец за бебиња Winnie the Pooh 119 x 79 cm
624 ден
360 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
2.999 ден
 • INTEX 58357 Explorer Pro 200 чамец
 • Димензии: 196 x 102 x 33 cm
 • Носивост: до 120 кг
 • Вклучени весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68351 Seahawk 4 351 x 145 x 48 cm чамец
INTEX 68351 Seahawk 4 351 x 145 x 48 cm чамец
9.999 ден
8.999 ден
 • INTEX 68351 Seahawk 4 чамец
 • Димензии: 351 x 145 x 48 cm
 • Носивост: до 400 кг (4 лица)
 • Вклучени весла и пумпа
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68347 Seahawk 2 236 x 114 x 41 cm чамец
INTEX 68347 Seahawk 2 236 x 114 x 41 cm чамец
4.599 ден
 • INTEX 68347 Seahawk 2 чамец
 • Димензии: 236 x 114 x 41 cm
 • Носивост: до 200 кг (2 лица)
 • Вклучени весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68324 Excursion 4 315 x 165 x 43 cm чамец
INTEX 68324 Excursion 4 315 x 165 x 43 cm чамец
12.999 ден
10.990 ден
 • INTEX 68324 Excursion 4 чамец
 • Димензии: 315 x 165 x 43 cm
 • Носивост: до 400 кг (4 лица)
 • Држачи за трска за ловење риба
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68380 Seahawk 3 295 x 137 x 43 cm чамец
INTEX 68380 Seahawk 3 295 x 137 x 43 cm чамец
7.200 ден
6.999 ден
 • INTEX 68380 Seahawk 3 чамец
 • Димензии: 295 x 137 x 43 cm
 • Носивост: до 300 кг (3 лица)
 • Вклучени весла и пумпа
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68325 Excursion 5 366 x 168 x 43 cm чамец
INTEX 68325 Excursion 5 366 x 168 x 43 cm чамец
14.999 ден
12.999 ден
 • INTEX 68325 Excursion 5 чамец
 • Димензии: 366 x 168 x 43 cm
 • Носивост: до 455 кг (5 лица)
 • Држачи за трска за ловење риба
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
24.990 ден
21.990 ден
 • INTEX 68373 Mariner 3 чамец
 • Димензии: 297 x 127 x 46 cm
 • Носивост: до 300 кг (3 лица)
 • Алуминиумски весла и држачи за трска
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
12.999 ден
9.999 ден
 • INTEX 68307 Explorer K2 кајак
 • Димензии: 312 x 91 x 51 cm
 • Носивост: до 160 кг (2 лица)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
9.999 ден
6.999 ден
 • INTEX 68305 Challenger K1 кајак
 • Димензии: 274 x 74 x 33 cm
 • Носивост: до 100 кг (1 лице)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

INTEX 68309 Excursion Pro Kayak 384 x 94 x 46 cm кајак
INTEX 68309 Excursion Pro Kayak 384 x 94 x 46 cm кајак
24.990 ден
18.990 ден
 • INTEX 68309 Excursion Pro Kayak кајак
 • Димензии: 384 x 94 x 46 cm
 • Носивост: до 180 кг (2 лица)
 • 218cm Алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021