text.skipToContent text.skipToNavigation
14 пронајдени производи
GARDENA 961-20 туш за во двор
GARDENA 961-20 туш за во двор
1.360 ден
GARDENA 961-20 туш за во двор(за на црево) што се приклучува на црево,Идеален за туширање после базен. Телескопската рачка прави да е Едноставен за поставување во дворот и користење, не е потребна ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Bestway Гума ананас и лубеница 36121
Bestway Гума ананас и лубеница 36121
874 ден
699 ден
Bestway Гума ананас и лубеница 36121. Димензија на гума ананас 179х117 cm, димензија на гума лубеница 133cm.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Bestway Душек овошје 43159
Bestway Душек овошје 43159
1.124 ден
899 ден
Bestway Душек овошје 43159. Димензии: ананас 174 x 96 cm, лимон 134 cm, лубеница 174 x 89 cm, јагода 156 x 144 cm.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
286 ден
Ph минус - , за намалување на Ph вредноста на водата во базенот. Секогаш при дождливо време или при мокрење во базенот Ph вредноста на водата се зголемува е е потребно таа да се намали до идеалната...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Алгицид 1 литар, против алги за базен
Алгицид 1 литар, против алги за базен
286 ден
Алгицид 1 литар против алги во базен.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Bestway Душек лубеница 43140
Bestway Душек лубеница 43140
2.249 ден
1.600 ден
Bestway Душек лубеница 43140. Димензии: 187cm.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

INTEX рачна пумпа - 68614
INTEX рачна пумпа - 68614
499 ден
399 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

INTEX 29007 филтер тип H
INTEX 29007 филтер тип H
299 ден
239 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Кофичка MONDO sorto
Кофичка MONDO sorto
399 ден
299 ден
Кофичка MONDO sorto

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

INTEX 28031 Покривка за монтажен базен - 366цм дијаметар
INTEX 28031 Покривка за монтажен базен - 366цм дијаметар
790 ден
690 ден
INTEX 28031 Покривка за монтажен базен - 366цм дијаметар , е специјална покривка наменета за базенот Intex Metal Frame 366x76cm, INTEX 26716 366x99cm и за Intex Prism Frame 366x76cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

INTEX 68605 рачна пумпа
INTEX 68605 рачна пумпа
490 ден
299 ден
INTEX 68605 рачна пумпа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

INTEX 69611 ножна пумпа
INTEX 69611 ножна пумпа
490 ден
299 ден
INTEX 69611 ножна пумпа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Хлорна таблета
Хлорна таблета
200 ден
Хлорна таблета

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
1.000 ден
800 ден
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС. Хлорната таблета се користи за елиминација на бактерии, вируси и микроорганизми и за превенција од создавање на алги во базенот, чувајќи ја водата чиста и бистра. Кога во...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020