text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
36 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Барик 200L
ROTO пластично буре Барик 200L

6.688 ден

 • ROTO пластично буре Барик 200L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 200L
 • Димензии: 850x580x640 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Класик 80L
ROTO пластично буре Класик 80L

4.125 ден

 • ROTO пластично буре Класик 80L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 80L
 • Димензии: 510x400x630 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре за туршија 230L
ROTO пластично буре за туршија 230L

3.875 ден

 • ROTO пластично буре за туршија 230L
 • Капацитет: 230L
 • Димензии: 600x980 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре за туршија 160L
ROTO пластично буре за туршија 160L

3.238 ден

 • ROTO пластично буре за туршија 160L
 • Капацитет: 160 литри
 • Димензии: 540x870 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Барик 150L
ROTO пластично буре Барик 150L

5.375 ден

 • ROTO пластично буре Барик 150L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 150L
 • Димензии: 800x510x600 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Класик 280L
ROTO пластично буре Класик 280L
8.563 ден

6.990 ден

 • ROTO пластично буре Класик 280L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 280L
 • Димензии: 720x650x910 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Барик 100L
ROTO пластично буре Барик 100L

4.188 ден

 • ROTO пластично буре Барик 100L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 100L
 • Димензии: 650x450x530 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Барик 50L
ROTO пластично буре Барик 50L

2.938 ден

 • ROTO пластично буре Барик 50L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 50L
 • Димензии: 530x370x450 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Класик 180L
ROTO пластично буре Класик 180L

6.688 ден

 • ROTO пластично буре Класик 180L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 180L
 • Димензии: 620x550x820 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO DMA 18 рачна мелница за грозје со одвојување на рачки
GRIFO DMA 18 рачна мелница за грозје со одвојување на рачки
21.350 ден

19.990 ден

 • GRIFO DMA 18 рачна мелница за грозје со одвојување на рачки
 • Капацитет: 1.000kg/h
 • Одделување на грозјето од стеблото
 • Функции: 3 (дување, вшмукување и дробење)
 • Бункер за грозје направен од емајлиран челик 87x50cn
 • Димензии : 900x500х220mm
 • Производител: Grifo

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO рачна мелница за грозје црвена боја
ROTO рачна мелница за грозје црвена боја

5.590 ден

 • ROTO рачна мелница за грозје црвена боја
 • Капацитет: до 500 kg/h
 • Димензии: 670 х 410 х 380mm
 • Практична за домашна употреба
 • Метална рачка со пластичен држач
 • Изработена од висококвалитетни материјали

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри

22.990 ден

 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри
 • Капацитет: 320 литри
 • Димензии: 200 x 100cm
 • Дебелина: 0,7 mm
 • Висина: 130cm
 • Славина: 3/4-3/8"

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри

13.990 ден

 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри
 • Капацитет: 145 литри
 • Димензии: 150 x 80cm
 • Дебелина: 0,6-0,7mm
 • Висина: 110cm
 • Славина: 1/2"

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри
EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри

33.990 ден

 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри
 • Капацитет: 500 литри
 • Димензии: 250 x 100cm
 • Дебелина: 0,8 mm
 • Висина: 130cm
 • Славина: 3/4-3/8"

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри

11.500 ден

 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
 • Капацитет: 100 литри
 • Димензии: 125 x 80cm
 • Дебелина: 0,6-0,7mm
 • Висина: 900cm
 • Славина: 1/2"

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
EZIO INOX Вертикално буре за вино 320 литри
EZIO INOX Вертикално буре за вино 320 литри

19.990 ден

 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 320 литри
 • Капацитет: 320 литри
 • Димензии: 200 x 100cm
 • Дебелина: 0,6-0,7mm
 • Висина: 1300cm
 • Славина: 3/4"

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 30
GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 30
67.160 ден

65.990 ден

 • GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 30
 • Капацитет: 3.000 kg/h
 • Димензии: 1040x550х900mm
 • Тежина: 86 кг
 • Двои дршки од грозје
 • со пумпа за испомпување на течноста во буриња.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 20
GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 20
56.940 ден

54.990 ден

 • GRIFO електрична мелница за грозје со пумпа 20
 • Капацитет: 1.800-2.000 kg/h
 • Димензии: 870x500х850mm
 • Тежина: 74 кг
 • Двои дршки од грозје
 • Гаранција: 1 година

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO MINI рачна мелница за грозје
GRIFO MINI рачна мелница за грозје
7.560 ден

6.990 ден

 • GRIFO MINI рачна мелница за грозје
 • Капацитет: 400 kg/h
 • Димензии: 400×400 mm
 • Тежина: 15 кг

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO DMS 18 електрична мелница за грозје
GRIFO DMS 18 електрична мелница за грозје
35.380 ден

32.990 ден

 • GRIFO DMS 18 електрична мелница за грозје
 • Капацитет: 1.800-2.000 kg/h
 • Димензии: 1040 х 550 х 900 mm
 • Тежина: 64 кг
 • Двои дршки од грозје
 • Гаранција: 1 година

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
GRIFO Maxi голема рачна мелница за грозје
GRIFO Maxi голема рачна мелница за грозје
11.960 ден

10.990 ден

 • GRIFO Maxi голема рачна мелница за грозје
 • Капацитет: 500-600 kg/h
 • Димензии: 950Х600 mm
 • Тежина: 19 кг

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Барик 13L
ROTO пластично буре Барик 13L

1.375 ден

 • ROTO пластично буре Барик 13L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 13L
 • Димензии: 180x140x140 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре за туршија 60L
ROTO пластично буре за туршија 60L

1.863 ден

 • ROTO пластично буре за туршија 60L
 • Капацитет: 60L
 • Димензии: 500x500 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Класик 25L
ROTO пластично буре Класик 25L

1.938 ден

 • ROTO пластично буре Класик 25L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 25L
 • Димензии: 330x27x430 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO пластично буре Класик 10L
ROTO пластично буре Класик 10L

1.075 ден

 • ROTO пластично буре Класик 10L
 • За чување на вино и ракија
 • Капацитет: 10L
 • Димензии: 260x230x250 mm
 • Парафирани ѕидови
 • Произведени во ЕУ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

 • 1(current)
 • 2