text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
GARDENA 1881-20 компјутерски приклучок за црево/чешма
GARDENA 1881-20 компјутерски приклучок за црево/чешма
3.890 ден
GARDENA 1881-20 компјутерски приклучок за црево/чешма. Компјутеризираниот приклучок го автоматозира процесот на вадење, тој се става директно на чешмата, на него се приклучува цревото, од чешмата с...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

GARDENA 241-20 Ѕиден Држач за црево
GARDENA 241-20 Ѕиден Држач за црево
390 ден
GARDENA 241-20 Ѕиден Држач за црево на кој се мота цревото. Држачот може да се прицврсти на ѕид,дрво или некоја друга поволна слична површина. Држачот за црево го одржува редот во дворот, спречува ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

GARDENA Ѕидна намотка за црево XL 35m
GARDENA Ѕидна намотка за црево XL 35m
16.000 ден
GARDENA Ѕидна намотка за црево XL 35m/ гаранција 12 месеци / Земја на потекло: Германија

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

Gardena 1400 А секира
Gardena 1400 А секира
3.990 ден
Тежина 1 кг Должина 60 цм Изработена : метал и полиетиленска пластика Производител Gardena Земја на потекло Германија Голема универзална секира за различен вид на работа со дрво

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena Сет црево со туш пиштол
Gardena Сет црево со туш пиштол
2.400 ден
Gardena Сет црево со туш пиштол / Сет: 1 x туш за наводнување, 1 x стоп вода, 1 x конектор за црева, 1 x конектор за славина, 1 x адаптер Должина на црево: 10 m Дијаметар : 9mm Производител Gard...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena црево 20м 3/4"
Gardena црево 20м 3/4"
2.800 ден
Gardena црево 20м 3/4" Отвор на црево: 3/4" Должина на црево: 20 m Притисок: 22 bar Дијаметар: 19mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena Балконски сет 7,5 m
Gardena Балконски сет 7,5 m
2.200 ден
Gardena Балконски сет 7,5 m-Балконски сет GARDENA кој е совршено решение за едноставно и удобно наводнување на балконските градини, саксии со цвеќиња и билки. Сетот содржи: Распрскувач за чистење, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena црево 18м 1/2"
Gardena црево 18м 1/2"
1.500 ден
Gardena црево 18м 1/2" / Отвор на црево : ½ ‘’ Должина: 18 м Притисок: 22 bar Дијаметар: 13 mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување со долж...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena црево 50м 1/2"
Gardena црево 50м 1/2"
3.000 ден
Gardena црево 50м 1/2" Должина на цревото: 50м Дијаметар на црево: 13мм, 1/2" Притисок: 22 bar Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување 50 м 1/2" со U...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena Намотка за црево класична 15м
Gardena Намотка за црево класична 15м
7.000 ден
Gardena Намотка за црево класична 15м-Сет намокта со вкчучено црево од 15 метри. Ергономски направена за лесно пренесување од едно на друго место. Одмотувањето и мотањето на цревото е без влечење и...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena Балконски сет црево 7.5м
Gardena Балконски сет црево 7.5м
2.300 ден
Gardena Балконски сет црево 7.5м-Балконски сет GARDENA кој е совршено решение за едноставно и удобно наводнување на балконските градини, саксии со цвеќиња и билки.Сетот содржи: Туш распрскувач, wat...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena Сет котур црево 15м
Gardena Сет котур црево 15м
7.500 ден
Gardena Сет котур црево 15м Притисок 25 бари Должина на црево 15 метри Дијаметар 12 mm Производител Gardena Земја на потекло Германија Лесен и компактен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena црево 30м 1/2"
Gardena црево 30м 1/2"
2.400 ден
Gardena црево 30м 1/2" Отвор на црево : ½ ‘’ Должина: 30 м Притисок: 22 bar Дијаметар: 13 mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување со должи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena количка со стандардно црево 20м
Gardena количка со стандардно црево 20м
4.000 ден
GARDENA AquaRoll S овозможува зачувување на просторот за чување на цревото за градина. Со својата компактност ќе ви овозможи со леснотија да го користите и чувате цревото.Иновативната отпорност од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

GARDENA Ѕидна намотка за црево 20m
GARDENA Ѕидна намотка за црево 20m
11.000 ден
GARDENA Ѕидна намотка за црево 20m - Ѕидна намотка од Gardena со која наводнувањето на вашите површини ќе биде комфортно задоволство. Намотката се монтира на ѕид, извлекувањето на цревото е лесно, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

GARDENA Ѕидна намотка за црево
GARDENA Ѕидна намотка за црево
3.000 ден
GARDENA Ѕидна намотка за црево - Со GARDENA ѕидната намотка за црево, чувувањето на цревото за градина е многу лесно. Цврсти метален држач ја обезбедува намотката за цревото на ѕидот. Преку интегри...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

Gardena црево 20м 1/2"
Gardena црево 20м 1/2"
1.600 ден
Gardena црево 20м 1/2" Должина: 20 m Ширина: 13 mm, 1/2" Максимален притисок: 22 bar Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Класично црево за наводнување.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

SahMatCeniMK BrzaIsporakaMKv1
BLUMFELDT BLUMFELDT Modu Grow 100 UP дрвена мрежа за растенија, Жолта боја
BLUMFELDT BLUMFELDT Modu Grow 100 UP дрвена мрежа за растенија, Жолта боја
6.500 ден
4.299 ден

MOD GROW 100 UP, РЕШЕТКА ЗА РАСТЕНИЈА, 151 X 100 X 3 CM, БОР

Blumfeldt Modu Grow 100 UP мрежа за растенија е совршен додаток за вашата цветна градина Modu Grow 100. Цврста контрукција...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022