text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
  • 3
68 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Звонче M саксија 30x25cm
ROTO Звонче M саксија 30x25cm
600 ден

480 ден

ROTO Звонче средно. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, от...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Марјетица S саксија 38x15cm
ROTO Марјетица S саксија 38x15cm
738 ден

590 ден

ROTO Марјетица мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Вазна S саксија 47x37x42cm
ROTO Вазна S саксија 47x37x42cm
1.288 ден

1.030 ден

ROTO Вазна мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Планика S саксија 39x19x16cm
ROTO Планика S саксија 39x19x16cm
650 ден

520 ден

ROTO Планика мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Нуша округла саксија 40x36cm
ROTO Нуша округла саксија 40x36cm
900 ден

599 ден

ROTO Нуша округла. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Звонче L саксија 34x26cm
ROTO Звонче L саксија 34x26cm
738 ден

590 ден

ROTO Звонче големо. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, от...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Полка M саксија 39x35cm
ROTO Полка M саксија 39x35cm
1.113 ден

890 ден

ROTO Полка средна M. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Саксија слон 48x30x30cm
ROTO Саксија слон 48x30x30cm
1.613 ден

1.290 ден

ROTO Саксија слон. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Планика округла M саксија 45x34cm
ROTO Планика округла M саксија 45x34cm
863 ден

690 ден

ROTO Планика округла средна. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одрж...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Модерно M саксија 34x25cm
ROTO Модерно M саксија 34x25cm
800 ден

640 ден

ROTO Модерно средно. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Румба S саксија 30x27cm
ROTO Румба S саксија 30x27cm
738 ден

590 ден

ROTO Румба мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Лајн L саксија 44x44x38cm
ROTO Лајн L саксија 44x44x38cm
2.738 ден

2.190 ден

ROTO Лајн големо. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпо...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Буренце XL саксија 50x47cm
ROTO Буренце XL саксија 50x47cm
2.663 ден

2.130 ден

ROTO Буре макси. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Квадро M саксија 39x39x59cm
ROTO Квадро M саксија 39x39x59cm
2.575 ден

2.060 ден

ROTO Квадро средно . Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Нуша S саксија 57x21x22cm
ROTO Нуша S саксија 57x21x22cm
1.113 ден

890 ден

ROTO Нуша мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпорн...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Камнито L саксија 54x41cm
ROTO Камнито L саксија 54x41cm
2.188 ден

1.750 ден

ROTO Камнито големо. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Буренце (Содчек среден) 52x34x48cm
ROTO Буренце (Содчек среден) 52x34x48cm
2.338 ден

1.870 ден

ROTO Буренце (Содчек среден). Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Нуша квадратна S саксија 37x37x41cm
ROTO Нуша квадратна S саксија 37x37x41cm
1.913 ден

1.530 ден

ROTO Нуша квадратна мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржува...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Квадро L саксија 48x48x74cm
ROTO Квадро L саксија 48x48x74cm
3.400 ден

2.720 ден

ROTO Квадро големо . Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Румба M саксија 40x33cm
ROTO Румба M саксија 40x33cm
1.288 ден

899 ден

ROTO Румба средна. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Камнито XL саксија 57x47cm
ROTO Камнито XL саксија 57x47cm
2.488 ден

1.990 ден

ROTO Камнито макси XL. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Марјетица L саксија 77x25cm
ROTO Марјетица L саксија 77x25cm
3.250 ден

2.600 ден

ROTO Марјетица голема. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Вазна M саксија 49x40cm
ROTO Вазна M саксија 49x40cm
1.913 ден

1.530 ден

ROTO Вазна средна. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Тробентица саксија 48x18cm
ROTO Тробентица саксија 48x18cm
1.038 ден

830 ден

ROTO Тробентица. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Џез L саксија 57x47cm
ROTO Џез L саксија 57x47cm
2.113 ден

1.690 ден

ROTO Џез големо . Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпо...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

  • 1(current)
  • 2
  • 3