text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
BLUMFELDT Burgos Round маса на расклопување
BLUMFELDT Burgos Round маса на расклопување
4.200 ден
3.590 ден
  • BLUMFELDT Burgos Round маса на расклопување
  • Површина на масата: 80 cm
  • Идеална за 4 особи
  • Материјал полиетилен со дебелина од 3,5 cm (HDPE)
  • Бренд: Blumfeldt

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021