text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
86 пронајдени производи
MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
19.900 ден

12.990 ден

 • BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
 • Димезии: 100 x 182 x 135 cm (ШxВxД)
 • Димензии на фотељата со нишалката: 92 x 106 x 68 cm (ШxДxВ)
 • Тежина: 29,0 kg
 • Бренд: Blumfeldt

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
21.900 ден

12.990 ден

 • BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
 • Димезии: 100 x 182 x 135 cm (ШxВxД)
 • Димензии на фотељата со нишалката: 92 x 106 x 68 cm (ШxДxВ)
 • Тежина: 29,0 kg
 • Бренд: Blumfeldt

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи
FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи

8.900 ден

 • FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии: 180 x 90 x H.72cm
 • Димензии на ногарките: 42 x 14 x T1.0mm
 • Калено стакло ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја
FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја

3.490 ден

 • FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии: 3x4m
 • Димензија на конструкцијата: 18/18/24mm
 • Ткаенина: 100g/m2 PE

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста
FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста

11.990 ден

 • FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан
 • Стабилна основа и атрактивен дизајн
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Пластична маса бамбус бела 65x45cm
ROTO Пластична маса бамбус бела 65x45cm

5.238 ден

ROTO Пластична маса бамбус бела. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Камнито M саксија 46x32cm
ROTO Камнито M саксија 46x32cm
1.550 ден

1.249 ден

ROTO Камнито средно. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Јелка S саксија 50x50x19cm
ROTO Јелка S саксија 50x50x19cm

1.363 ден

ROTO Јелка мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FARM FTSC1 COMBO Столица метална црна
FARM FTSC1 COMBO Столица метална црна

2.799 ден

 • FARM FTSC1 COMBO Столица метална црна
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии на столот: 54,5 x 71 x H,96cm
 • Димензии на ногарките: 42 x 14 x T0.8mm
 • Ткаење ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FBS2S Балкон сет, маса и 2 столици
FARM FBS2S Балкон сет, маса и 2 столици

7.999 ден

 • FARM FBS2 Балкон сет, маса и 2 столици
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии на масата: 80*67cm
 • Димензии на ногарките: 25*0.8cm
 • Калено стакло: 5mm
 • <...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
FARM FGB1 Gazebo тенда 3х3m, беж боја
FARM FGB1 Gazebo тенда 3х3m, беж боја

2.990 ден

 • FARM FGB1 Gazebo тенда 3х3m, беж боја
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии: 3x3m
 • Димензија на конструкцијата: 18/18/18mm
 • Ткаенина: 130g/m2 полиестер

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory
FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон
FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон

2.990 ден

 • FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Пречник на половина чадор: 270cm
 • Метален столб: Ø38mm
 • Метални ребра: ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FBL3 Лулашка за во градина, тросед - беж боја
FARM FBL3 Лулашка за во градина, тросед - беж боја

6.790 ден

 • FARM Лулашка за во градина, тросед - беж боја
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии на лулашката: 110*170*153cm
 • Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FBL3B Лулашка за во градина, тросед - кафеава боја
FARM FBL3B Лулашка за во градина, тросед - кафеава боја

6.790 ден

 • FARM Лулашка за во градина, тросед - кафеава боја
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии на лулашката: 110*170*153cm
 • Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Пластичен стол бамбус бел 70x60x77cm
ROTO Пластичен стол бамбус бел 70x60x77cm
5.238 ден

4.499 ден

ROTO Пластичен стол бамбус бел. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно о...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Маса во облик на буре 100x90cm
ROTO Маса во облик на буре 100x90cm
11.375 ден

8.624 ден

ROTO Маса во облик на буре. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржу...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Пластична маса бамбус 65x45cm
ROTO Пластична маса бамбус 65x45cm
5.125 ден

3.999 ден

ROTO Пластична маса бамбус. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржу...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Пластичен стол бамбус 70x60x77cm
ROTO Пластичен стол бамбус 70x60x77cm
4.938 ден

4.249 ден

ROTO Пластичен стол бамбус. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржу...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Стол во облик на буре 40x55cm
ROTO Стол во облик на буре 40x55cm
2.363 ден

1.874 ден

ROTO Стол во облик на буре. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржу...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROTO Пластична маса бамбус голема 75x70cm
ROTO Пластична маса бамбус голема 75x70cm
5.625 ден

4.999 ден

ROTO Пластична маса бамбус голема. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставн...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Нуша квадратна S саксија 37x37x41cm
ROTO Нуша квадратна S саксија 37x37x41cm
1.913 ден

1.530 ден

ROTO Нуша квадратна мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржува...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Буренце M саксија 35x35cm
ROTO Буренце M саксија 35x35cm
1.288 ден

1.030 ден

ROTO Буренце средно. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Саксија слон 48x30x30cm
ROTO Саксија слон 48x30x30cm
1.613 ден

1.290 ден

ROTO Саксија слон. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Џез S саксија 40x33cm
ROTO Џез S саксија 40x33cm
963 ден

770 ден

ROTO Џез мало . Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпорн...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ROTO Румба S саксија 30x27cm
ROTO Румба S саксија 30x27cm
738 ден

590 ден

ROTO Румба мала. Производите се изработени од полиетилен, поради тоа едноставно го преместуваме, одржуваме. Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее. Предности: едноставно одржување, отпор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3