text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Iskra Пластеник GH-019
Iskra Пластеник GH-019

5.599 ден

Iskra Пластеник GH-019. Карактеристики: Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ), Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка, PE-LD мрежа, платно, Пакување: кутија, Нето тежина: 7,5 kg, Бруто тежин...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

Iskra Пластеник GH-033
Iskra Пластеник GH-033

4.999 ден

Iskra Пластеник GH-033. Карактеристики: Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ), Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка, PE-LD мрежа, платно, Пакување: кутија, Нето тежина: 12 kg, Бруто тежина...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024