text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
Iskra Пластеник GH-019
Iskra Пластеник GH-019
5.599 ден
Iskra Пластеник GH-019. Карактеристики: Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ), Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка, PE-LD мрежа, платно, Пакување: кутија, Нето тежина: 7,5 kg, Бруто тежин...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

Iskra Пластеник GH-011-1
Iskra Пластеник GH-011-1
2.490 ден
1.999 ден
Iskra Пластеник GH-011-1. Карактеристики: Димензии: 1815 x 920 x 715mm (ДxШxВ), Материјал: метални цевки Ø13 mm со PP спојка, PE-LD мрежа, платно, Пакување: кутија, Нето тежина: 3,0 kg, Бруто тежин...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

Iskra Пластеник GH-033
Iskra Пластеник GH-033
4.999 ден
Iskra Пластеник GH-033. Карактеристики: Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ), Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка, PE-LD мрежа, платно, Пакување: кутија, Нето тежина: 12 kg, Бруто тежина...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021