text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48X28cm 99585
СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48X28cm 99585
2.890 ден

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48X28cm 99585 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Големина на скарата: 48 x 28cm
- солидна челична конструкција
- обложено огниште

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР НА РАСКЛОПУВАЊЕ 42x22cm 99593
СКАРА НА ЖАР НА РАСКЛОПУВАЊЕ 42x22cm 99593
1.290 ден

СКАРА НА ЖАР НА РАСКЛОПУВАЊЕ 42x22cm 99593 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Површина на скарата: 42 x 22 cm
- Димензии на отворена скара: 43 x 23 x 40 cm
- Димен...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

ЗАШТИТНА ПОКРИВКА ЗА СКАРА 100 X 60 X 95cm 99760
ЗАШТИТНА ПОКРИВКА ЗА СКАРА 100 X 60 X 95cm 99760
999 ден

ЗАШТИТНА ПОКРИВКА ЗА СКАРА 100 X 60 X 95cm 99760 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

Димензии: 100 x 60 x 95 cm (должина x ширина x висина)
форма: трапезоидна
водоотп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА СО КАПАК 72cm 99512
СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА СО КАПАК 72cm 99512
7.790 ден

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА СО КАПАК 72cm 99512 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Капак со рачка
- Индикатор за температура,
- 71 x 35 cm решетка од нерѓосувачки челик со...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР НА ПОСТОЉЕ 49cm 99524
СКАРА НА ЖАР НА ПОСТОЉЕ 49cm 99524
2.690 ден

СКАРА НА ЖАР НА ПОСТОЉЕ 49cm 99524 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Изработка: метал
- Димензии: 70cm x 70xm x 152cm
- Дијаметар на огништето: 52cm
- Дијаме...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК И ОЏАК 48cm 99514
СКАРА НА ЖАР СО КАПАК И ОЏАК 48cm 99514
5.890 ден

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК И ОЏАК 48cm 99514 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Капак со голема алуминиумска рачка и индикатор за температура
- Решетка со два дела
- Ре...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНИ ПОЛИЦИ 53x33cm 99589
СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНИ ПОЛИЦИ 53x33cm 99589
3.290 ден

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНИ ПОЛИЦИ 53x33cm 99589 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Површина на скарата : 53 x 33 cm
- Солидна челична структура обложена со огноотпорен мате...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА ОТВОРЕНА 74x39cm 99495
СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА ОТВОРЕНА 74x39cm 99495
6.690 ден

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА ОТВОРЕНА 74x39cm 99495 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- 74 x 39 cm решетка од нерѓосувачки челик со шарки на капакот што овозможува лесен пристап,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 57cm 99584
СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 57cm 99584
4.990 ден

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 57cm 99584 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- 54 cm решетка обложена со материјал кој штити од корозија
- Термометар
- Сад за пепел
- 2 ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 47x47cm 99580
СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 47x47cm 99580
2.390 ден

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 47x47cm 99580 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Капак со рачка
- 40x45 cm хромирана решетка
- 2 пластични тркалца
- Долна полица
-...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48.5X26cm 99592
СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48.5X26cm 99592
2.290 ден

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48.5X26cm 99592 YATO - Poland.

Технички карактеристики:

- Големина на скарата: 48.5 x 26cm
- солидна челична конструкција
- обложено огниште...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021