text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
ACTIVA ALABAMA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 9.6KW 54x40cm
ACTIVA ALABAMA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 9.6KW 54x40cm

27.990 ден

ACTIVA ALABAMA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 9.6KW 54x40cm - германски бренд. Карактеристики: КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,8 kW - вкупно 9,6 kW што можете ефективн...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 1+1 8KW 48x37cm
ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 1+1 8KW 48x37cm

17.990 ден

ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 1+1 8KW 48x37cm -германски бренд/Карактеристики: Моќност: 1 пламеник (5,5 Kw) + 1 страничен пламеник (2,5 Kw) Бесконечно прилагодлив горилник од нерѓосувачки челик Беск...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

ACTIVA DETROIT СКАРА НА ГАС 9.6KW 50x37cm
ACTIVA DETROIT СКАРА НА ГАС 9.6KW 50x37cm

32.990 ден

ACTIVA DETROIT СКАРА НА ГАС 9.6KW 50x37cm-германски бренд. Каратеристики: Издржлива и цврста конструкција Капак за скара со двојна изолација Пламеници од не'рѓосувачки челик вкупно 9,6 kW 2 Решетк...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

ACTIVA RHODOS СКАРА НА ГАС 3+1 11.2KW 53x40cm
ACTIVA RHODOS СКАРА НА ГАС 3+1 11.2KW 53x40cm

39.990 ден

ACTIVA RHODOS СКАРА НА ГАС СО КАПАК 3+1 11.2KW 53x40cm-КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,8 kW и страничен горилник со 2,8 kW - вкупно 11,2 kW што можете ефективн...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

GENUX плинска скара Elegance 3+1
GENUX плинска скара Elegance 3+1
34.999 ден

31.499 ден

Скарата има 3 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 13,5kW. Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 540X420 mm.
Горилникот и мрежата за задржување на топлина...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

GENUX плинска скара Elegance 2+1
GENUX плинска скара Elegance 2+1
22.999 ден

20.699 ден

Скарата има 2 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 9,6kW. Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 430X390 mm.
Горилникот и мрежата за задржување на топлина ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

GENUX плинска скара Elegance 4+1
GENUX плинска скара Elegance 4+1
38.990 ден

35.091 ден

Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW. 

Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm. 

Горилникот и мрежата за за...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

ACTIVA DAKOTA СКАРА НА ГАС 4+1 12.8KW 2x32x40cm
ACTIVA DAKOTA СКАРА НА ГАС 4+1 12.8KW 2x32x40cm

29.990 ден

ACTIVA DAKOTA СКАРА НА ГАС 4+1 12.8KW 2x32x40cm-со капак. Германски бренд. Карактеристики: Количка за скара на гас ACTIVA ДАКОТА, печењето на скара со гас заштедува време, 4 горилници од не'рѓос...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 8KW 48x38cm
ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 8KW 48x38cm

17.990 ден

ACTIVA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 8KW 48x38cm КАБРИО 12200Р АКТИВА - КВАЛИТЕТ(германски бренд) - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,7 kW - вкупно 8,1 kW кои можете ефективно да ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

ACTIVA FLORIDA СКАРА НА ГАС 6+1 19.2KW 74x40cm
ACTIVA FLORIDA СКАРА НА ГАС 6+1 19.2KW 74x40cm

37.990 ден

ACTIVA FLORIDA СКАРА НА ГАС СО КАПАК 6+1 19.2KW 74x40cm - КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со шест горилници и страничен пламеник, секој со 3,2 kW - вкупно 19,2 kW што можете ефективно да г...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

Iskra EPP-40-42-9 Електрична тава
Iskra EPP-40-42-9 Електрична тава
3.700 ден

3.330 ден

  • Моќност: 1500W
  • Макс. температура од 240 ° C 
  • Нелеплива површина
  • иска потрошувачка на енергија
  • Димензии: ø 40 см х 9 см

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024