text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
187 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
32.900 ден

23.590 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога,
 • Димензии: 457x107 cm ,
 • Капацитет: 14.614литри (90%), 
 • Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame 732х366х132 cm co песочна пумпа
INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame 732х366х132 cm co песочна пумпа
129.990 ден

98.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame co песочна пумпа,
 • Димензии: 732х366х132 cm ,
 • Капацитет: 31.805литри (90%), 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 6m3/h,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories Gratis Hlorna MK
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
52.999 ден

37.999 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ),
 • Димензии: 549x122 cm ,
 • Капацитет: 24.311литри (90%), 
 • Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
49.999 ден

26.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26788 Prism Frame co филтер пумпа и скали
 • Димензии: 400x200x100 cm
 • Капацитет: 6.836 литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 2.270 литри на час
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
82.990 ден

69.999 ден

ГРАТИС Intex душек
 • Intex 26334 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 610x122 cm
 • Капацитет: 30.079литри (90%)
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 7.900 литри на час
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
10.999 ден

8.999 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
 • Димензии: 305x76 cm
 • Капацитет: 4.485 литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
1.499 ден

 • INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен,
 • Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm,
 • Дијаметар на телескопска рачка: 239cm, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)
INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)
1.613 ден

INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26792 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26792 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
49.999 ден

36.999 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26792 Prism Frame филтер пумпа, скали, покривка и подлога
 • Димензии: 488x244x107 cm
 • Капацитет: 10.874литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
59.999 ден

55.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
 • Димензии: 610x132 cm
 • Капацитет: 32.695литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

HR~Popusti 100x100 45 МК MInijaturdniCeni17.3.mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
19.900 ден

10.999 ден

 • BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (темно сива)
 • Димезии: 100 x 182 x 135 cm (ШxВxД)
 • Димензии на фотељата со нишалката: 92 x 106 x 68 cm (ШxДxВ)
 • Тежина: 29,0 kg
 • Бренд: Blumfeldt

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

GARDENA Ѕидна намотка за црево XL 35m
GARDENA Ѕидна намотка за црево XL 35m
16.990 ден

 • GARDENA ѕидна намотка за црево
 • Должина на црево:35m
 • Дијаметар на црево:13 mm (1/2'')
 • Гаранција: 1 год.
 • Земја на потекло: Германија

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
145.500 ден

119.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 26374 Ultra XTR Frame co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога,
 • Димензии: 975х488х132 cm ,
 • Капацитет: 54.400 литри (90%), 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 10.5m3/h,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26356 Ultra XTR Frame 549x274x132cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26356 Ultra XTR Frame 549x274x132cm монтажен базен со песочна пумпа
79.999 ден

69.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • Intex 26356 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 549x274x132 cm
 • Капацитет: 17.203литри (90%) 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 9.463 l/h
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

HR~Popusti 100x100 35 МК MInijaturdniCeni17.3.mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
7.590 ден

4.890 ден

ГРАТИС Intex душек
 • INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа,
 • Димензии: 305x76 cm ,
 • Капацитет: 3.583литри (80%), 
 • Филтер пумпа вклучена во паквањето,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
89.999 ден

89.990 ден

ГРАТИС Intex душек
 • Intex 26340 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 732x132 cm
 • Капацитет: 47.241литри (90%) 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 10.000 l/h
 • Бренд: INTEX

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLJM MARRONE Лулашка полу-јајцеста
FARM FLJM MARRONE Лулашка полу-јајцеста
11.990 ден

 • FARM FLJM MARRONE Лулашка полу-јајцеста
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан
 • Стабилна основа и атрактивен дизајн

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
21.900 ден

12.990 ден

 • BLUMFELDT Bella Donna фотеља на лулашка (кремава)
 • Димезии: 100 x 182 x 135 cm (ШxВxД)
 • Димензии на фотељата со нишалката: 92 x 106 x 68 cm (ШxДxВ)
 • Тежина: 29,0 kg
 • Бренд: Blumfeldt

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи
FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи
8.900 ден

 • FARM FTSS6 FAMILY Маса метална за 6 особи
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии: 180 x 90 x H.72cm
 • Димензии на ногарките: 42 x 14 x T1.0mm
 • Калено стакло ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory
FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон
FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон
2.990 ден

 • FARM FSB1 SUN SHADЕ Чадор за сонце за на балкон
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Пречник на половина чадор: 270cm
 • Метален столб: Ø38mm
 • Метални ребра: ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory
FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја
FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја
2.490 ден

 • FARM FGZ1 Gazebo тенда 3х4m, зелена боја
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии: 3x4m
 • Димензија на конструкцијата: 18/18/24mm
 • Ткаенина: 100g/m2 PE

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FBLN3B Лулашка за во градина, тросед - de-lux кафеава
FARM FBLN3B Лулашка за во градина, тросед - de-lux кафеава
13.490 ден

 • FARM FBLN3B Лулашка за во градина, тросед - de-lux кафеава
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Димензии на лулашката: 200*120*170cm
 • Димензија на ногарки : 25x1,2mm
 • ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста
FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста
11.990 ден

 • FARM FLJB BIANCA Лулашка полу-јајцеста
 • Бренд:Farm powered by Wurth
 • Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан
 • Стабилна основа и атрактивен дизајн
 • ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
11.890 ден

ГРАТИС Intex душек
 • SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
 • Димензии: 366x91 cm
 • Капацитет: 6.756 литри (80%)
 • Капацитет на филтер пумпа: 1,32 m3/h
 • Двослоен PVC матер...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 64756 Душек-кревет (76 x 191 x 22cm)
INTEX 64756 Душек-кревет (76 x 191 x 22cm)
999 ден

890 ден

 • INTEX 64756 Душек-кревет (76 x 191 x 22cm),
  |
 • Димензии: 76 x 191 x 22cm, |
 • Бренд: INTEX,
 • Part Number: 68950,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

 • 1(current)
 • 2
 • 3