text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
MONACO BF49 метално биро со полици
MONACO BF49 метално биро со полици
4.390 ден
3.490 ден
 • MONACO BF49 метално биро со полици
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 120 x 72cm
 • Димензии на пакување: 64 х 124,8 х 7,5cm
 • Бој...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF51 метално биро со полици
MONACO BF51 метално биро со полици
4.390 ден
3.490 ден
 • MONACO BF51 метално биро со полици
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 120 x 72cm
 • Димензии на пакување: 64 х 124,8 х 7,5cm
 • Бој...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF57 метално биро
MONACO BF57 метално биро
3.190 ден
2.490 ден
 • MONACO BF57 метално биро
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 90 x 72cm
 • Димензии на пакување: 63,6 х 94,5 х 6,5cm
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF58 метално биро
MONACO BF58 метално биро
3.190 ден
2.490 ден
 • MONACO BF58 метално биро
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 90 x 72cm
 • Димензии на пакување: 63,6 х 94,5 х 6,5cm
 • Боја: Бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF46 биро со дрвени ногарки
MONACO BF46 биро со дрвени ногарки
3.190 ден
2.490 ден
 • MONACO BF46 биро со дрвени ногарки
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 105 x 70cm
 • Димензии на пакување: 64,5 х 109,7 х 8,0cm
 • Б...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF59 метално биро
MONACO BF59 метално биро
3.190 ден
2.490 ден
 • MONACO BF59 метално биро
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 90 x 72cm
 • Димензии на пакување: 63,6 х 94,5 х 6,5cm
 • Боја: Светло ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF175 метално биро со полици
MONACO BF175 метално биро со полици
4.390 ден
3.490 ден
 • MONACO BF175 метално биро со полици
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 120 x 75cm
 • Димензии на пакување: 64 х 124,8 х 7,5cm
 • Бо...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

MONACO BF176 метално биро
MONACO BF176 метално биро
3.190 ден
2.490 ден
 • MONACO BF5176 метално биро
 • Материјал: Прва калса иверица 18mm
 • Димензии (Ш х Д Х В): 60 x 90 x 72cm
 • Димензии на пакување: 63,6 х 94,5 х 6,5cm
 • Боја: Кафеа...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022