text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 830
Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 830
150 ден
Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 830. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 3000K (Warm white) , форма квадрат. Димензии: 60х60x54,5mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависнос...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-86RD LED ноќна светилка 20017
Samsung VT-86RD LED ноќна светилка 20017
150 ден
Samsung VT-86RD LED ноќна светилка 20017. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 4000K (Day white) , форма круг. Димензии: 65х50mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност од св...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-82SQ LED ноќна светилка 826
Samsung VT-82SQ LED ноќна светилка 826
150 ден
Samsung VT-82SQ LED ноќна светилка 826. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 3000K (Warm white) , форма квадрат. Димензии: 65х55mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-86SQ LED ноќна светилка 20019
Samsung VT-86SQ LED ноќна светилка 20019
150 ден
Samsung VT-86SQ LED ноќна светилка 20019. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 3000K (Warm white) , форма квадрат. Димензии: 65х65x50mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависнос...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-83RD LED ноќна светилка 829
Samsung VT-83RD LED ноќна светилка 829
150 ден
Samsung VT-83RD LED ноќна светилка 829. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 4000K (Day white) , форма круг. Димензии: 60х54,5mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност од св...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 831
Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 831
150 ден
Samsung VT-83SQ LED ноќна светилка 831. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 4000K (Day white) , форма квадрат. Димензии: 60х60x54,5mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 825
Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 825
150 ден
Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 825. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 4000K (Day white) , форма круг. Димензии: 65х55mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност од свет...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 824
Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 824
150 ден
Samsung VT-82RD LED ноќна светилка 824. Карактеристики: чип Samsung, моќност 0,5W, јачина 3000K (Warm white) , форма круг. Димензии: 65х55mm. Автоматско вклучување и исклучување во зависност од све...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021