text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
brzaisporakaMK
IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
2.590 ден
 • IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
 • Камера: 4MP (1920 x 1080)
 • Компатибилен: iOS & Android
 • 360 степени покривање
 • Апликација: Ranger Pro
...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
IMOU Bullet 2C камера за надзор
IMOU Bullet 2C камера за надзор
3.599 ден
 • IMOU Bullet 2C камера за надзор
 • Камера: 2MP (1920 x 1080)
 • Компатибилен: iOS & Android
 • Водоотпорен: IP67
 • 16x Digital Zoom

 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
IMOU Ranger Pro камера за надзор
IMOU Ranger Pro камера за надзор
3.999 ден
 • IMOU Ranger Pro камера за надзор
 • Камера: 2MP (1920 x 1080)
 • Компатибилен: iOS & Android
 • Smart tracking
 • 16x Digital Zoom

 

Т...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
IMOU Dome Lite 4MP камера за надзор
IMOU Dome Lite 4MP камера за надзор
4.050 ден
 • IMOU Dome Lite 4MP камера за надзор
 • Камера: 4MP (1920 x 1080)
 • Компатибилен: iOS & Android
 • 2,8mm lens
 • 16x Digital Zoom

 

Те...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022