text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Сребрена маска самочистечка со јони од сребро и зеолит 1 парче
Сребрена маска самочистечка со јони од сребро и зеолит 1 парче

60 ден

Искусни научници на компанијата ГАЛЕНИКА ФАРМАЦИЈА и компанијата Колид д.о.о со најнова технологија од последната генерација по долгодишно истражување во областа на нано -технологијата произведо...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Smart Doorbell 3 паметно звонче
Xiaomi Smart Doorbell 3 паметно звонче

7.500 ден

Xiaomi Smart Doorbell 3 - паметно звонче

Резолуцијата 2K прикажува остри слики и ја прикажува ситуацијата што се одвива пред вратата и доловува јасни зап...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Dahua Imou Cruiser IPC-GS7EP-3MOWE + MicroSD 64GB
Dahua Imou Cruiser IPC-GS7EP-3MOWE + MicroSD 64GB

5.999 ден

3MP, H.265/H.264 компресија, паметна ноќна визија во боја, PTZ: пано 0~340°, навалување 0~90°, активно одвраќање со вградено рефлектор, Откривање на луѓе и возила IP66 Отпорност на време...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Imou Bullet 2E 4mp-IPC-F42FP-D камера
Imou Bullet 2E 4mp-IPC-F42FP-D камера

3.399 ден

Bullet 2E 4MP, full color, four night vision modes; resolution 4Mpx, 1/2.7" progressive CMOS, H.265/H.264, video compression, up to 25 fps frame rate; 16xDigital Zoom, 2.8mm lens, IR up to 30m, fie...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
IMOU Bullet 2C 2mp IPC-F22P-D Камера
IMOU Bullet 2C 2mp IPC-F22P-D Камера

2.800 ден

Bullet 2C delivers 2MP live monitoring with a choice of 2.8mm/3.6mm/6mm lens option, it supports the latest H.265 compression which can save up to 50% bandwidth and storage. Human Detection allows ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
IMOU Bullet 2C 4MP камера за надзор
IMOU Bullet 2C 4MP камера за надзор

3.099 ден

  • IMOU Bullet 2C камера за надзор
  • Камера: 4MP (1920 x 1080)
  • Компатибилен: iOS & Android
  • Водоотпорен: IP67
  • 16x Digital Zoom

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Dahua IMOU Cue 2 2MP IPC-C22EP-A
Dahua IMOU Cue 2 2MP IPC-C22EP-A

1.699 ден

Со 1080P Full HD следење во живо и двонасочно аудио, Cue 2 ви овозможувада останете во контакт со вашето семејство. Функцијата Human detectionбрзо наоѓа луѓе во сликата и веднаш испраќа известув...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Dahua Imou Cruiser IPC-S41FEP + Micro SD 64GB
Dahua Imou Cruiser IPC-S41FEP + Micro SD 64GB

6.390 ден

1/2,9” 4 MP, ноќна боја samrt, H.264, брзина на слики до 20 fps, двонасочен разговор, човечко откривање, активно одвраќање, фиксна 3,6 мм

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Dahua Imou Cruiser IPC-GS7EP-5MOWE + MicroSD 64GB
Dahua Imou Cruiser IPC-GS7EP-5MOWE + MicroSD 64GB

7.590 ден

5MP, H.265/H.264 компресија, паметна ноќна визија во боја, PTZ: пано 0~340°, навалување 0~90°, активно одвраќање со вградено рефлектор, Откривање на луѓе и возила IP66 доказ за временски...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
IMOU Buld IPC-S6DP-5M0WEB-E27 5MP
IMOU Buld IPC-S6DP-5M0WEB-E27 5MP

3.700 ден

Прогресивен CMOS од 5 мегапиксели, ноќно гледање: 25 m (82 стапки), фиксна леќа од 2,8 мм, поле на гледање: В: 89°D: 105°V:49°,0~340°Потегање и 0~90°Навалување, движење Откривање ,Human Detection, ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
IMOU IPC-S41FEP Cruiser SE+ 4MP
IMOU IPC-S41FEP Cruiser SE+ 4MP

6.390 ден

1/2,9” 4 MP, ноќна боја samrt, H.264, брзина на слики до 20 fps, двонасочен разговор, човечко откривање, активно одвраќање, фиксна 3,6 мм

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Dahua IMOU Versa 2MP IPC-C22FP-C
Dahua IMOU Versa 2MP IPC-C22FP-C

2.499 ден

Со 1080P Full HD следење во живо и двонасочно аудио, Cue 2 виовозможувада останете во контакт со вашето семејство. Функцијата Humandetectionбрзо наоѓа луѓе во сликата и веднаш испраќа известувањ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Imou Cruiser 2 5mp-IPC-G7EP-5MOWE камера
Imou Cruiser 2 5mp-IPC-G7EP-5MOWE камера

7.590 ден

Cruiser овозможува 5MP следење во живо со избор на леќи од 3,6mm/6mm. Со1080P Full HD мониторинг и функции за хоризонтално поместување од 0~355°и навалување од 0~90°, Cruiser го обезбедува целосно ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Imou Cruiser 2 3mp-IPC-G7EP-3MOWE камера
Imou Cruiser 2 3mp-IPC-G7EP-3MOWE камера

6.699 ден

Cruiser овозможува 3MP следење во живо со избор на леќи од 3 ,6mm/6mm.Со1080P Full HD мониторинг и функции за хоризонтално поместува ње од0~355°и навалување од 0~90°, Cruiser го обезбедува целосно ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1 brzaisporakaMK
IMOU Bullet 3 IPC-S3EP-5M0WE 5MP
IMOU Bullet 3 IPC-S3EP-5M0WE 5MP

4.600 ден

5 MP (2880*1620), ноќно гледање: растојание од 30 m (98 стапки), компресија на видео со фиксен објектив од 3,6 мм: H.265/H.264, брзина на слики до 25/30 fps, 8x дигитален зум, вграден микрофон и зв...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Imou 2MP IPC-S21FAP (PoE) камера
Imou 2MP IPC-S21FAP (PoE) камера

4.190 ден

IPC-S21EAP, PoE камера, резолуција 2Mpx, 1/2,8" прогресивен CMOS, H.265/H.264, видео компресија до 20 fps стапка на слики; 16xДигитален зум, 2,8mm објектив, ноќно гледање (IR) до 30m, видно поле: 1...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024