text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
27 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
LARGO 1770x1600x600 полици галванизирана боја
LARGO 1770x1600x600 полици галванизирана боја

12.400 ден

димензии ВхШхД: 1770x1600x600 број на полици: 4 боја: галванизирана носивост по полица [Кг]: 600 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и едноставна монтажа без упо...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
COSY 1800x750x350 полици галванизирана боја
COSY 1800x750x350 полици галванизирана боја

3.600 ден

димензии ВхШхД: 1800x750x350 број на полици: 5 боја: Галванизирана носивост по полица [Кг]: 175 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и едноставна монтажа без употр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
COSY 1800x750x350 полици црна мат боја
COSY 1800x750x350 полици црна мат боја

4.100 ден

димензии ВхШхД: 1800x750x350 број на полици: 5 боја: Црна Мат носивост по полица [Кг]: 175 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и едноставна монтажа без употреба н...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PURE 1700x800x280 дрвени полици
PURE 1700x800x280 дрвени полици
3.150 ден

1.700 ден

Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 14x45mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VIVO 790x570x300 дрвени полици
VIVO 790x570x300 дрвени полици
5.200 ден

2.900 ден

Висина 790 / Ширина 570 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво **производите доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за склопување

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VIVO 790x370x300 дрвени полици
VIVO 790x370x300 дрвени полици
4.200 ден

2.500 ден

Висина 790 / Ширина 370 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво **производите доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за склопување

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VINTINO W-77 дрвена полица за вино
VINTINO W-77 дрвена полица за вино
3.800 ден

2.200 ден

Висина 1660 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 77 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елемен...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VINTINO W-21 дрвена полица за вино
VINTINO W-21 дрвена полица за вино
1.900 ден

800 ден

Висина 380 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 21 шише вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
LUXE 1740x800x490 дрвени полици
LUXE 1740x800x490 дрвени полици
7.900 ден

4.500 ден

Висина 1740 / Ширина 800 / Длабочина 490 Дебелина на летва: 17x90mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VINTINO W-42 дрвена полица за вино
VINTINO W-42 дрвена полица за вино
2.600 ден

1.400 ден

Висина 1020 / Ширина 630 / Длабочина 250 Полица за 42 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елемен...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VINTINO W-20 дрвена полица за вино
VINTINO W-20 дрвена полица за вино
1.600 ден

800 ден

Висина 700 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 20 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елемент...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PURE 900x800x400 дрвени полици
PURE 900x800x400 дрвени полици
2.900 ден

1.600 ден

Висина 900 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 3 Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за с...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TECHNO 1800x1000x400 полици бела боја
TECHNO 1800x1000x400 полици бела боја

6.200 ден

димензии ВхШхД: 1800x1000x400 број на полици: 5 боја: Бела носивост по полица [Кг]: 130 материјал на конструкција: метал материјал на полица: метал * Брза и едноставна монтажа без употреба на шрафо...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
COSY 1800x900x450 полици галванизирана боја
COSY 1800x900x450 полици галванизирана боја

4.500 ден

димензии ВхШхД: 1800x900x450 број на полици: 5 боја: Галванизирана носивост по полица [Кг]: 275 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и едноставна монтажа без упот...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
BOXO S дрвена клупа
BOXO S дрвена клупа
4.200 ден

2.800 ден

Висина 520 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво **производите доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за склопување

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
CLASICO 1800x750x300 полици бела боја
CLASICO 1800x750x300 полици бела боја

3.800 ден

димензии ВхШхД: 1800x750x300 број на полици: 6 боја: Бела носивост по полица [Кг]: 75 материјал на конструкција: метал материјал на полица: метал Брза и едноставна монтажа со употреба на шрафови * ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
COSY XXL 1800x1800x600 полици галванизирана боја
COSY XXL 1800x1800x600 полици галванизирана боја

10.400 ден

димензии ВхШхД: 1800x1800x600 број на полици: 5 боја: Галванизирана носивост по полица [Кг]: 200 вкупна носивост [Кг]: 1000 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PURE 1700x800x400 дрвени полици
PURE 1700x800x400 дрвени полици
4.000 ден

2.600 ден

Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 5 Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
VINTINO W-12 дрвена полица за вино
VINTINO W-12 дрвена полица за вино
1.200 ден

650 ден

Висина 380 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 12 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво **полиците доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елемент...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
BOXO K дрвена клупа
BOXO K дрвена клупа
3.700 ден

1.950 ден

Висина 540 / Ширина 710 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво **производите доаѓаат спакувани во кутија, со упатство и сите потребни елементи за склопување

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
COSY 1800x1200x600 полици галванизирана боја
COSY 1800x1200x600 полици галванизирана боја

6.900 ден

димензии ВхШхД: 1800x1200x600 број на полици: 5 боја: Галванизирана носивост по полица [Кг]: 250 материјал на конструкција: метал материјал на полица: медијапан * Брза и едноставна монтажа без упот...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Emikov19 V2 визир/маска за заштита
Emikov19 V2 визир/маска за заштита

249 ден

Emikov19 V2 визир. Транспарентен дел на визирот: Висина 19цм / 28вм.. Ги спречува честичките, плунката, правот и сличните мали тела да дојдат на вашето лице (очи, уво, нос) и од вас да одат на спро...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Заштитна маска детска 3-слојна за еднократна употреба 1/50ком.
Заштитна маска детска 3-слојна за еднократна употреба 1/50ком.
990 ден

390 ден

Заштитна маска детска 3-слојна за еднократна употреба, DFM KIDS 50, 59.074.90, димензија 14,2х9cm, пакување од 50ком., боја црна

 

Караткеристики:

- Ви...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Маски за еднократна употреба 1/50ком
Маски за еднократна употреба 1/50ком

890 ден

Маски за еднократна употреба 1/50ком. Висококвалитетни трослојни маски за заштита пакувани во 50ком во пакет.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Заштитна маска 3-слојна за еднократна употреба 1/50ком. Бела
Заштитна маска 3-слојна за еднократна употреба 1/50ком. Бела

990 ден

Заштитна маска 3-слојна за еднократна употреба 50ком, 14,5х9,5cm, 1/50, PRO SAFE, 59.064.22

 

Караткеристики:

- Висококвалитетни материјали
- Ефик...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

  • 1(current)
  • 2