text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
11.690 ден
10.790 ден
 • Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 6,5 kg
 • Бр. на вртежи: 800
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 40 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
20.790 ден
18.790 ден
 • Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
21.590 ден
19.499 ден
 • Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1400
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 56,5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
20.990 ден
18.999 ден
 • Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 44.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
22.690 ден
20.570 ден
 • Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
4.090 ден
3.819 ден
 • Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
 • Ширина: 60 cm
 • Бр. на брзини: 3
 • Моќност: 125 W
 • Тип: Камински
 • Начин на вградување: Ѕиден
 • Управување: Механ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
17.590 ден
15.890 ден
 • Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 52
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
6.490 ден
6.299 ден
 • Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 28 х 5 х 52 cm
 • Гаранција: 5 години
 • Бренд: Tesla

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
18.590 ден
16.999 ден
 • Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 44.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
9.150 ден
8.699 ден
 • Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 48 x 45cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
11.690 ден
10.690 ден
 • Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 59 х 5 х 52 cm
 • Гаранција: 5 години
 • Бренд: Tesla

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
14.690 ден
12.990 ден
 • Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 40 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
12.490 ден
11.990 ден
 • Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа: A
 • Поставување: Самостоен
 • Капацитет: 200 литри
 • Димензии (ШхВxД): 90,5 x 84,5 x 55cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022