text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
79 пронајдени производи
brzaisporakaMK
IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
2.590 ден
 • IMOU Ranger 2 Indoor камера за надзор
 • Камера: 4MP (1920 x 1080)
 • Компатибилен: iOS & Android
 • 360 степени покривање
 • Апликација: Ranger Pro
...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.08.2022

ROTO Ѕвезда декорација
ROTO Ѕвезда декорација
2.250 ден
1.800 ден
Декорација Фигура Ѕвезда 1003x300x1003 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.08.2022

ROTO Дедо Мраз ХL декорација
ROTO Дедо Мраз ХL декорација
2.988 ден
2.390 ден
Декорација Фигура Голем Дедо Мраз 400x360x950 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.08.2022

Rackavy COSY метални полици 1800x900x450mm галванизирана боја
Rackavy COSY метални полици 1800x900x450mm галванизирана боја
4.100 ден
2.899 ден
 • COSY метални полици 1800x900x450mm
 • Носивост по рафт:275Kg вкупна:1375Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години
 • <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy COSY метални полици 1800x750x350mm црна мат боја
Rackavy COSY метални полици 1800x750x350mm црна мат боја
3.700 ден
2.690 ден
 • COSY метални полици 1800x750x350mm
 • Носивост по рафт:175Kg вкупна:875Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy COSY метални полици 1800x1200x600mm галванизирана боја
Rackavy COSY метални полици 1800x1200x600mm галванизирана боја
4.800 ден
4.590 ден
 • COSY метални полици 1800x1200x600mm
 • Носивост по рафт:250Kg вкупна:1250Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy LARGO метални полици 1770x1600x600mm галванизирана боја
Rackavy LARGO метални полици 1770x1600x600mm галванизирана боја
9.900 ден
7.890 ден
 • LARGO метални полици 1770x1600x600mm
 • Носивост по рафт:600Kg вкупна:2400Kg
 • Број на рафтови: 4
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
Rackavy COSY метални полици 1800x750x350mm галванизирана боја
Rackavy COSY метални полици 1800x750x350mm галванизирана боја
2.900 ден
2.299 ден
 • COSY метални полици 1800x750x350mm
 • Носивост по рафт:175Kg вкупна:875Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.08.2022

Rackavy CLASICO метални полици 1800x750x300mm бела боја
Rackavy CLASICO метални полици 1800x750x300mm бела боја
3.200 ден
2.390 ден
 • CLASICO метални полици 1800x750x300mm
 • Носивост по рафт:75Kg вкупна:450Kg
 • Број на рафтови: 6
 • Рафт: Метал, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 години
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
20.790 ден
18.790 ден
 • Tesla WD661M машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
21.590 ден
19.499 ден
 • Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1400
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 56,5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
20.990 ден
18.999 ден
 • Tesla WD461MX машина за садови 45цм / 9 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 44.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
22.690 ден
20.570 ден
 • Tesla WD661MX машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
17.590 ден
15.890 ден
 • Tesla WD631M машина за садови 60цм / 12 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 52
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
18.590 ден
16.999 ден
 • Tesla WD461M машина за садови 45цм / 9 сетови
 • Енергетска класа: E
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 44.8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
9.150 ден
8.699 ден
 • Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 48 x 45cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
12.490 ден
11.990 ден
 • Tesla RH2000M1 хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа: A
 • Поставување: Самостоен
 • Капацитет: 200 литри
 • Димензии (ШхВxД): 90,5 x 84,5 x 55cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
4.090 ден
3.819 ден
 • Tesla DC600SX ѕиден аспиратор
 • Ширина: 60 cm
 • Бр. на брзини: 3
 • Моќност: 125 W
 • Тип: Камински
 • Начин на вградување: Ѕиден
 • Управување: Механ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
11.690 ден
10.790 ден
 • Tesla WF60831M машина за перење 6,5kg / 800врт.
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 6,5 kg
 • Бр. на вртежи: 800
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 40 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
14.690 ден
12.990 ден
 • Tesla WF71231M машина за перење 7kg / 1200врт.
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 59.5 x 40 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy COSY WORKBENCH Black метални полици 1965x1000x300/600mm
Rackavy COSY WORKBENCH Black метални полици 1965x1000x300/600mm
6.500 ден
4.890 ден
 • Rackavy COSY WORKBENCH Black метални полици 1965x1000x300/600mm /li>
 • Носивост по рафт:3x300Kg + 2x150kg вкупна:1200Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy TECHNO Grey метални полици 1800x1000x400mm сива боја
Rackavy TECHNO Grey метални полици 1800x1000x400mm сива боја
5.700 ден
4.490 ден
 • Rackavy TECHNO Grey метални полици 1800x1000x400mm сива боја/li>
 • Носивост по рафт:130Kg вкупна:650Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Г...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
6.490 ден
6.299 ден
 • Tesla HV3200TB стаклокерамичка плотна 2 зони
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 28 х 5 х 52 cm
 • Гаранција: 5 години
 • Бренд: Tesla

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
11.690 ден
10.690 ден
 • Tesla HV6410TB стаклокерамичка плотна 4 зони
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 59 х 5 х 52 cm
 • Гаранција: 5 години
 • Бренд: Tesla

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

Rackavy COSY XXL метални полици 1800x1800x600mm галванизирана боја
Rackavy COSY XXL метални полици 1800x1800x600mm галванизирана боја
8.300 ден
6.690 ден
 • Rackavy COSY XXL метални полици 1800x1800x600mm
 • Носивост по рафт:200Kg вкупна:1000Kg
 • Број на рафтови: 5
 • Рафт: Медијапан, Конструкција:Метал
 • Гаранција 5 ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.08.2022

 • 1(current)
 • 2
 • 3