text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba Combo 1138 роботска правосмукалка
iRobot Roomba Combo 1138 роботска правосмукалка
32.990 ден

28.990 ден

  • Мокро вшмукување: Да
  • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba S9+ (S9558) роботска правосмукалка
iRobot Roomba S9+ (S9558) роботска правосмукалка
119.000 ден

94.990 ден

  • Мокро вшмукување: Не
  • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Besplatna isporaka MK
LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена
LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена

3.499 ден

  • LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена
  • Минимална почетна количина на млеко 60 ml
  • Максимален почетен капацитет на млеко (за млеко за пенење) 120 ml (индикатор за внатрешно...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024