text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
8 пронајдени производи
MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет
26.941  ден
18.999  ден
MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет. Преминот од тротоар на улиа и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумска или магнезиум...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020

Електричен тротинет TOP LIFE H10+ (10")
Електричен тротинет TOP LIFE H10+ (10")
40.000  ден
25.999  ден
Електричен тротинет TOP LIFE H10+. Карактеристики: Тежина: 18 КГ Моторна моќност 400w Батерија: LG 36v 10.4AH Растојание: 30-40 км Материјал: Железо и алуминиумска легура Макс. Брзина 35км / ч Мах ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

MS ENERGY NEUTRON n2 PLUS Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n2 PLUS Електричен тротинет
36.999  ден
29.999  ден
MS ENERGY NEUTRON n2 PLUS Електричен тротинет. Преминот од тротоар на улица и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Магн...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200  ден
25.999  ден
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет. Преминот од тротоар на улица и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумска ил...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020

MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200  ден
25.999  ден
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет. Преминот од тротоар на улица и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумска или ма...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020

Top Life електричен тротинет BE-09-1
Top Life електричен тротинет BE-09-1
19.990  ден
Карактеристики на Top Life електричен тротинет BE-09-1: N.W / G.W: 12kg /14kg Моќност на моторот: 350w Батерија: 36v 7.8 AH Дистанца на возење: 25 km Материјал: алуминиум Максимална брзина: 25km/h ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Top Life електричен тротинет BE-09-2
Top Life електричен тротинет BE-09-2
21.990  ден
Карактеристики на Top Life електричен тротинет BE-09-2: N.W / G.W: 15kg /18kg Моќност на мототрот: 350w Батерија: 36v 7.8 AH Дистанца на возење: 25 km Материјал: алуминиум Максимална Брзина: 25km/h...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Top Life електричен тротинет BE-22D
Top Life електричен тротинет BE-22D
22.990  ден
Карактеристики на Top Life електричен тротинет BE-22D:N.W / G.W: 14kg /16kg Моќност на моторот: 350w Батерија: 36v 10.4 AH Дистанца на возење: 30-35 km Материјал: алуминиум Максимална брзина: 35km/...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020