text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
brzaisporakaMK
MS USB C -> RJ45 10/100/1000, N-RC300
MS USB C -> RJ45 10/100/1000, N-RC300

690 ден

MS CABLE 3,5mm -> 3,5mm, Материјал: TPE Должина: 1,0 m, сребрен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS Display port -> HDMI F, 2m, 4K/30Hz, V-HD3200, црна боја
MS Display port -> HDMI F, 2m, 4K/30Hz, V-HD3200, црна боја

375 ден

Кабел V-HD3200, Тип на кабел: Видео, Конектори: DP M, HDMI F, Должина: 2,0 m, Боја: црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, 1м, црвен
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, 1м, црвен

199 ден

MS CABLE USB-A 2.0->LIGHTNING, Материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 2.0 m Струја 2.4A, црвена/црна боја

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 1m, сребрен
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 1m, сребрен

130 ден

  • Бренд: MS
  • Тип на производ: Кабли
  • Тип на кабел: USB
  • Конектор: 3.5mm
  • Боја: Сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS USB C -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/60Hz, V-HC300
MS USB C -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/60Hz, V-HC300

455 ден

MS CABLE 3,5mm -> 3,5mm, Материјал: TPE Должина: 1,0 m, сребрен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 2m, сребрен
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 2m, сребрен

150 ден

  • Бренд: MS
  • Тип на производ: Кабли
  • Тип на кабел: USB
  • Конектор: 3.5mm
  • Боја: Сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 5m, V-HH3500
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 5m, V-HH3500

200 ден

MS CABLE HDMI1.4V кабел 30AWG, поддржува 4K*2K@30HZ/1080P, позлатени конектори, боја: црна, должина: 5m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS Display port -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/30Hz, црна боја
MS Display port -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/30Hz, црна боја

350 ден

Порта за CC дисплеј -> HDMI F адаптер, 20cm, 4K/30Hz, crni, MS

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 2.1, 2m, V-HH7200
MS HDMI M -> HDMI M 2.1, 2m, V-HH7200

300 ден

MS CABLE HDMI2.1 кабел 30AWG, позлатени конектори, поддршка 8K@60Hz/4K@120Hz/48Gbps/eARC, боја: црна, должина: 2 m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 2m, V-HH3200
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 2m, V-HH3200

100 ден

MS CABLE HDMI1.4V кабел 30AWG, поддржува 4K*2K@30HZ/1080P, позлатени конектори, боја: црна, должина: 2m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CC SATA Y Power, 20cm, C-SM300
MS CC SATA Y Power, 20cm, C-SM300

80 ден

MS CABLE 15-пински продолжен кабел SATA Power Y, должина: 0,2m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел

280 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 2.0m, Излез: PD 20W, Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024

brzaisporakaMK
MS CC USB CM -> HDMI 1.4, 2m 4K/30H, V-HC300
MS CC USB CM -> HDMI 1.4, 2m 4K/30H, V-HC300

485 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 1.0m, Излез: PD 20W ,Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.02.2024