text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО
3.000 ден

2.390 ден

Master Card 5% попуст!

VIVAX Audio радија се компактни DAB+ радија кои звучат многу поголемо отколку што всушност се. Внатре, тој е преполн со технологија на звучници што вообичаено ја наоѓате кај традиционалните звучниц...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX bluetooth BS-50 BLACK звучник
VIVAX VOX bluetooth BS-50 BLACK звучник

999 ден

Новиот пренослив Bluetooth звучник BS-50 на Vivax доаѓа со моќност од 5 W и обезбедува длабок и моќен звук. Сето ова доаѓа спакувано во мал атрактивен дизајн. Уредот доаѓа со метален привезок (кара...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник
7.300 ден

6.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-261 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-261 bluetooth звучник

4.700 ден

Новиот пренослив Bluetooth звучник BS-261 на Vivax доаѓа со моќност од 60 W и обезбедува длабок и моќен звук со репродукција до 8 часа на средно ниво на звук. Уредот се одликува со функцијата TWS, ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник

3.699 ден

Master Card 5% попуст!

Новиот пренослив Bluetooth звучник Vivax BS-211 доаѓа со моќност од 50 W и обезбедува длабок и моќен звук со репродукција до 6,5 часа на средно ниво на звук. Уредот се одликува со функцијата TWS, с...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-90 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-90 bluetooth звучник
1.800 ден

1.790 ден

 • Vivax VOX bluetooth BS-90 звучник
 • Моќност 8,5W
 • Репродукција до: 6,5 часа
 • Има функција TWS: поврзување до 2 исти уреди
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
3.390 ден

3.190 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник
3.600 ден

3.290 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 6
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник
4.700 ден

4.290 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 8 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024