text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
SAMSUNG HW-Q70T,330W, 3.1 Soundbar
SAMSUNG HW-Q70T,330W, 3.1 Soundbar
38.899 ден
24.890 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

LG SJ 3 Soundbar 300W систем
LG SJ 3 Soundbar 300W систем
11.999 ден
11.890 ден
 • LG SJ 3 Soundbar 300W систем
 • Моќност:300W
 • 2.1 Channels
 • DTS Virtual X
 • AI Sound Pro
 • HDMI in / out
 • Wireless Subwoofer

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

LG SN 4 Soundbar DEUSLLK 300W систем
LG SN 4 Soundbar DEUSLLK 300W систем
14.999 ден
12.890 ден
 • LG SN 4 Soundbar DEUSLLK систем
 • Моќност:300W
 • 2.1 Channels
 • DTS Virtual X
 • AI Sound Pro
 • HDMI in / out
 • Wireless Subwoofer

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

LG Eclair QP5W Sound Bar 3.1.2ch, 320W Power, Dolby Atmos & DTS:X with Upfiring Height Speakers Compact Design, 4K & HDR Passthrough, Black - 2021
LG Eclair QP5W Sound Bar 3.1.2ch, 320W Power, Dolby Atmos & DTS:X with Upfiring Height Speakers Compact Design, 4K & HDR Passthrough, Black - 2021
55.999 ден
49.890 ден
 • 3.1.2ch with 320W Total Output Power
 • Dolby Atmos & DTS:X
 • Meridian Audio Technology
 • Compact Design with Vibration Damping Subwoofer
 • 4K ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

SAMSUNG HW-Q950T, 546W, HDR 10+ Soundbar
SAMSUNG HW-Q950T, 546W, HDR 10+ Soundbar
75.990 ден
59.890 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

LG SN 8Y Soundbar DHUNLLK 440W систем
LG SN 8Y Soundbar DHUNLLK 440W систем
35.999 ден
31.890 ден
 • LG SN 8Y Soundbar DHUNLLK 440W систем
 • Моќност:440W
 • 3.1.2 Channels
 • MERIDIAN Audio технологија
 • AI Sound Pro
 • AI Room Calibration
 • LED Disp...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022