text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО
3.000 ден

2.390 ден

Master Card 5% попуст!

VIVAX Audio радија се компактни DAB+ радија кои звучат многу поголемо отколку што всушност се. Внатре, тој е преполн со технологија на звучници што вообичаено ја наоѓате кај традиционалните звучниц...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел

280 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 2.0m, Излез: PD 20W, Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 2m, сребрен
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 2m, сребрен

150 ден

 • Бренд: MS
 • Тип на производ: Кабли
 • Тип на кабел: USB
 • Конектор: 3.5mm
 • Боја: Сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 1m, сребрен
MS CABLE3.5mm -> 3.5mm, 1m, сребрен

130 ден

 • Бренд: MS
 • Тип на производ: Кабли
 • Тип на кабел: USB
 • Конектор: 3.5mm
 • Боја: Сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS USB C -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/60Hz, V-HC300
MS USB C -> HDMI F adapter, 20cm, 4K/60Hz, V-HC300

455 ден

MS CABLE 3,5mm -> 3,5mm, Материјал: TPE Должина: 1,0 m, сребрен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS USB C -> RJ45 10/100/1000, N-RC300
MS USB C -> RJ45 10/100/1000, N-RC300

690 ден

MS CABLE 3,5mm -> 3,5mm, Материјал: TPE Должина: 1,0 m, сребрен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS CC USB CM -> HDMI 1.4, 2m 4K/30H, V-HC300
MS CC USB CM -> HDMI 1.4, 2m 4K/30H, V-HC300

485 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 1.0m, Излез: PD 20W ,Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
SAMSUNG HW-Q600C/EN soundbar
SAMSUNG HW-Q600C/EN soundbar
28.999 ден

22.490 ден

Master Card 5% попуст!

 • Излезна моќност: 80 W
 • Тип на Subwoofer: Безжични
 • USB влез: 1 kom
 • Број HDMI: 1
 • Број на канали: 3.1.2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 5m, V-HH3500
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 5m, V-HH3500

200 ден

MS CABLE HDMI1.4V кабел 30AWG, поддржува 4K*2K@30HZ/1080P, позлатени конектори, боја: црна, должина: 5m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 2.1, 2m, V-HH7200
MS HDMI M -> HDMI M 2.1, 2m, V-HH7200

300 ден

MS CABLE HDMI2.1 кабел 30AWG, позлатени конектори, поддршка 8K@60Hz/4K@120Hz/48Gbps/eARC, боја: црна, должина: 2 m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

brzaisporakaMK
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 2m, V-HH3200
MS HDMI M -> HDMI M 1.4, 2m, V-HH3200

100 ден

MS CABLE HDMI1.4V кабел 30AWG, поддржува 4K*2K@30HZ/1080P, позлатени конектори, боја: црна, должина: 2m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX bluetooth BS-50 BLACK звучник
VIVAX VOX bluetooth BS-50 BLACK звучник

999 ден

Новиот пренослив Bluetooth звучник BS-50 на Vivax доаѓа со моќност од 5 W и обезбедува длабок и моќен звук. Сето ова доаѓа спакувано во мал атрактивен дизајн. Уредот доаѓа со метален привезок (кара...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник
7.300 ден

6.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX VOX DW-2 DAB BROWN РАДИО
VIVAX VOX DW-2 DAB BROWN РАДИО

3.000 ден

VIVAX Audio радија се компактни DAB+ радија кои звучат многу поголемо отколку што всушност се. Внатре, тој е преполн со технологија на звучници што вообичаено ја наоѓате кај традиционалните звучниц...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-261 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-261 bluetooth звучник

4.700 ден

Новиот пренослив Bluetooth звучник BS-261 на Vivax доаѓа со моќност од 60 W и обезбедува длабок и моќен звук со репродукција до 8 часа на средно ниво на звук. Уредот се одликува со функцијата TWS, ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник

3.699 ден

Master Card 5% попуст!

Новиот пренослив Bluetooth звучник Vivax BS-211 доаѓа со моќност од 50 W и обезбедува длабок и моќен звук со репродукција до 6,5 часа на средно ниво на звук. Уредот се одликува со функцијата TWS, с...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-90 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-90 bluetooth звучник
1.800 ден

1.790 ден

 • Vivax VOX bluetooth BS-90 звучник
 • Моќност 8,5W
 • Репродукција до: 6,5 часа
 • Има функција TWS: поврзување до 2 исти уреди
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
3.390 ден

3.190 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник
3.600 ден

3.290 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 6
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник
4.700 ден

4.290 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 8 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024