text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
DJI Inspire 3 дрон Professional
DJI Inspire 3 дрон Professional

1.110.990 ден

Дронот DJI Inspire 3 е систем за воздушна кинематографија опремен со DJI Zenmuse X9-8K Air gimbal камера, која се состои од авион, камера гимбал и далечински управувач со помош на апликацијата D...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mavic 3 Dron (Cine Premium Combo) дрон
DJI Mavic 3 Dron (Cine Premium Combo) дрон

308.890 ден

 • Летање до: 46 min
 • Интерна меморија: 1 TB
 • Теле камера: 12 MP
 • Батерија: 5.000 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mini 3 Pro Dron (RC) дрон
DJI Mini 3 Pro Dron (RC) дрон

64.090 ден

 • 4K/60 fps HDR
 • Батерија до 34 min
 • MasterShots
 • FocusTrack

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo

30.890 ден

 • Лесен и елегантен дрон
 • Летање до: 31 min
 • Видео пренос до; 10 km
 • Тежина: 246 g

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mini 3 Fly Dron More Combo, RC дрон
DJI Mini 3 Fly Dron More Combo, RC дрон

60.790 ден

 • 4K HDR
 • Летање до 51 min
 • QuickShots
 • Тежина: 248 g

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI AIR 2/2S Flight Battery (батерија)
DJI AIR 2/2S Flight Battery (батерија)

6.690 ден

 • Летање до: 31 min
 • Капацитет: 3500 mAh
 • Напон на полнење: 13.2 V
 • Li-ion батерија

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Avata Propeller Guard (заштита за пропелер)
DJI Avata Propeller Guard (заштита за пропелер)

1.890 ден

 • 180 x 180 x 41.5 mm
 • Тежина: 49.5 g
 • 2 сјајни трапови
 • 12 навртки

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mavic 3 Classic Dron дрон
DJI Mavic 3 Classic Dron дрон

103.490 ден

 • Лесен и елегантен дрон
 • Летање до: 46 min
 • Пренос O3+
 • Домет: 15 km

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DJI Mini 3 Fly More Combo дрон
DJI Mini 3 Fly More Combo дрон

50.690 ден

 • 4K HDR
 • Летање до: 51 min
 • QuickShots
 • Тежина: 248 g

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024