text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
32 пронајдени производи
Xiaomi Mi 50W 20000mAh Екстерна батерија 3
Xiaomi Mi 50W 20000mAh Екстерна батерија 3
2.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

Xiaomi Mi 20W Безжична база за полнење на мобилни за автомобил
Xiaomi Mi 20W Безжична база за полнење на мобилни за автомобил
2.099 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.04.2023

brzaisporakaMK
Samsung EP-TA800NBEGEU полнач без кабел
Samsung EP-TA800NBEGEU полнач без кабел
899 ден

Samsung EP-TA800NBEGEU полнач без кабер, 25W EP-TA800NBEGEU, EP-TA800NBEGEU

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> microUSB, 1m,, бел
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> microUSB, 1m,, бел
100 ден

MS кабел за брзо полнење USB-A 3.0-> microUSB, материјал: TPE Должина: 1.0m Излез: 5V 3A Боја: бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> USB-C, 1m,, бел
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> USB-C, 1m,, бел
100 ден

MS кабел за брзо полнење USB-A 3.0-> USB-C, 1m, бел, Материјал: TPE Должина: 1.0m Излез: 5V 3A

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER Z310 QC ѕиден полнац
MS POWER Z310 QC ѕиден полнац
960 ден

Брз полнач MS POWER Z310, Компатибилен со сите уреди кои поддржуваат функција за брзо полнење Type-C+USB, ВЛЕЗ: AC110-240V 50/60Hz, ИЗЛЕЗ: C 5V/3A 9V/2..22A 12V/1.67A, OUTPUT: A 5V/3A 9V/2A 12V/1.5...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER Z300 ѕиден полнац
MS POWER Z300 ѕиден полнац
595 ден

MS POWER Z300 ѕиден полнач, компатибилен со сите уреди кои поддржуваат брзо USB функција за полнење, ВЛЕЗ: AC110-240V 50/60Hz, ИЗЛЕЗ: QC3.0 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A, ВКУПНА МОЌНОСТ: 18W,боја бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER Z125 ѕиден полнац
MS POWER Z125 ѕиден полнац
280 ден

MS POWER Z125 ѕиден полнач, Компатибилен со сите уреди кои поддржуваат USB функција за брзо полнење; влез: AC110-240V 50/60Hz, излез: 5V/2A, вкупна моќност: 10W

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER A300 QC Полнач за во кола
MS POWER A300 QC Полнач за во кола
510 ден

MS POWER A300 брз полнач, компатибилен со сите уреди кои поддржуваат функција за брзо полнење Type-C+USB Влез: DC 12-24V, тип C излез: PD3.0 5V/3A 9V/2.22A. 12V/1.67A, USB излез: QC3.0 5V/3A 9V/2A ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER Z501 QC ѕиден полнац
MS POWER Z501 QC ѕиден полнац
999 ден

Брз полнач MS POWER Z501, Компатибилен со сите уреди кои поддржуваат функција за брзо полнење Type-C+USB, ВЛЕЗ: AC110-240V 50/60Hz, OUTPUT C: PD3.0 5V/3A 9V/3A 12V/2.5A 15V/2A /1.5A, ИЗЛЕЗ А: QC3.0...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS POWER Z301 ѕиден полнац
MS POWER Z301 ѕиден полнац
595 ден

MS POWER Z301 ѕиден полнач, Компатибилен со сите уреди кои поддржуваат функција за брзо USB полнење, ВЛЕЗ: AC110-240V 50/60Hz, ИЗЛЕЗ: QC3.0 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A, ВКУПНА МОЌНОСТ: 18W, црна боја

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C -> USB-C, 1м, црн
MS CABLE USB-C -> USB-C, 1м, црн
260 ден

MS CABLE USB-C -> USB-C, материјал: TPE Должина: 1,0 m, излез: 20V-3,25A PD 65W, црн

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 3.0->LIGHTNING, 1m,, бел
MS CABLE 3A USB-A 3.0->LIGHTNING, 1m,, бел
100 ден

MS кабел за брзо полнење USB-A 3.0-> LIGHTNING, USB КАБЕЛ ЗА ПОДАТОЦИ Материјал: TPE Должина: 1,0 m Излез: 5V 3A Боја: бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C -> USB-C, 65W, 2m, бел
MS CABLE USB-C -> USB-C, 65W, 2m, бел
275 ден

MS CABLE USB-C -> USB-C, материјал: TPE Должина: 2,0 m, излез: 20V-3,25A PD 65W, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 1м, бел
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 1м, бел
290 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 1.0m, Излез: PD 20W, Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> microUSB, 2m,, бел
MS CABLE 3A USB-A 3.0-> microUSB, 2m,, бел
120 ден

MS CABLE брзо полнење USB-A 3.0-> microUSB, материјал: TPE Должина: 2.0m Излез: 5V 3A Боја: бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 2.0 -> USB-C, 1m,, црна
MS CABLE 3A USB-A 2.0 -> USB-C, 1m,, црна
180 ден

MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 1.0 m, струја 2.4A, црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 2.0 ->LIGHTNING, 1m,, црна
MS CABLE 3A USB-A 2.0 ->LIGHTNING, 1m,, црна
170 ден

MS CABLE USB-A 2.0 ->LIGHTNING, црн, Материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 1.0 m Струја 2.4A

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C 1м, црвен
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C 1м, црвен
250 ден

MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 1.0 m, струја 2.4A, црвен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел
MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, 2м, бел
350 ден

MS CABLE USB-C ->LIGHTNING, Материјал: TPE Должина: 2.0m, Излез: PD 20W, Конектор: Тип C за LIGHTNING, бел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS ADAPTER microUSB -> TYPE C, black
MS ADAPTER microUSB -> TYPE C, black
70 ден

MS ADAPTER microUSB -> TYPE C, black

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-C -> USB-C, 2м, црн
MS CABLE USB-C -> USB-C, 2м, црн
290 ден

MS CABLE USB-C -> USB-C, материјал: TPE Должина: 2,0 m, излез: 20V-3,25A PD 65W, црн

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, 1м, црвен
MS CABLE USB-A 2.0 -> USB-C, 1м, црвен
290 ден

MS CABLE USB-A 2.0->LIGHTNING, Материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 2.0 m Струја 2.4A, црвена/црна боја

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE 3A USB-A 2.0 ->LIGHTNING, 2m,, црна
MS CABLE 3A USB-A 2.0 ->LIGHTNING, 2m,, црна
210 ден

MS CABLE USB-A 2.0 ->LIGHTNING, црн, Материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 2.0 m Струја 2.4A

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

brzaisporakaMK
MS CABLE USB-A 2.0->LIGHTNING, 1м, црвен
MS CABLE USB-A 2.0->LIGHTNING, 1м, црвен
250 ден

MS CABLE USB-A 2.0->LIGHTNING, Материјал: најлонска плетенка + обвивка од алуминиумска легура Должина: 1.0 m Струја 2.4A, црвена/црна боја

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023

  • 1(current)
  • 2