text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
ПАНАСОНИЦ КKC-ТС500ФKCЦ
ПАНАСОНИЦ КKC-ТС500ФKCЦ
753 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCХ црни
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCХ црни
1.207 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1911ФKCГ црни
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1911ФKCГ црни
1.207 ден
Боја: Црно куќиште са сребрном ЛЦД плочицом Бежична слушалица (количина): 1 Фреквенција: 1,9 ГХз Распон фреквенције:1,88ГХз . 1,90ГХз Број канала: 120 Број телефонских линија: 1 Могуќност похрањвањ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCР црвени
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCР црвени
1.207 ден
КKC-ТГ1611ФKCР представлја новитет у колекцији Панасониц телефона. Атрактивног дизајна и потпуно јендоставан за употребу, а посебно ќе вас одушевити база телефона која је у боји. Панасониц КKC-ТГ1...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCВ бијели
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCВ бијели
1.155 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCЈ беж
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГ1611ФKCЈ беж
1.155 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.01.2021