text.skipToContent text.skipToNavigation
10 пронајдени производи
AXAGON USB-C -> DisplayPort кабел 1.8m 4K/60Hz
AXAGON USB-C -> DisplayPort кабел 1.8m 4K/60Hz
930 ден
Активен конвертер за поврзување на VGA дисплеј со компјутер со излез на DisplayPort. DisplayPort -> VGA активен адаптер AXAGON RVD-VGN за поврзување на постар VGA монитор / телевизор / проектор с...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON USB-C -> HDMI 1.4 кабел 1.8m 4K/30Hz
AXAGON USB-C -> HDMI 1.4 кабел 1.8m 4K/30Hz
1.020 ден
Активен кабел за поврзување на HDMI дисплеј со излез USB-C. Активен кабел USB-C> HDMI 1.4 - адаптер AXAGON RVC-HI14C за поврзување на монитор / ТВ / проектор со лаптоп или мобилен телефон со помош ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГБ210ФKCБ црни
ПАНАСОНИЦ телефон бежични КKC-ТГБ210ФKCБ црни
1.246 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON RVD-HI, DisplayPort -> HDMI мини адаптер
AXAGON RVD-HI, DisplayPort -> HDMI мини адаптер
600 ден
Активен конвертор за поврзување на дисплеј со HDMI со компјутер со DisplayPort излез. DisplayPort -> HDMI активен адаптер AXAGON RVD-HI за поврзување на HDMI монитор / ТВ / проектор со компјутерот ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON RVD-VGN DisplayPort -> VGA адаптер FullHD
AXAGON RVD-VGN DisplayPort -> VGA адаптер FullHD
650 ден
DisplayPort -> VGA активен адаптер AXAGON RVD-VGN за поврзување на постар VGA монитор / ТВ / проектор со компјутер или друг уред со излез на Display Port. Без никаква инсталација или подесување, ха...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON RVH-VGAN, HDMI -> VGA Reduction / Adapter, FullHD, Audio OUT
AXAGON RVH-VGAN, HDMI -> VGA Reduction / Adapter, FullHD, Audio OUT
690 ден
HDMI -> VGA активен адаптер AXAGON RVH-VGAN со аудио излез за поврзување на постар VGA монитор / телевизор/ проектор со компјутер или друг уред со HDMI излез. Може да се користи и со сет-топ бокс и...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON RVH-VGN, HDMI -> VGA Reduction / Adapter, FullHD
AXAGON RVH-VGN, HDMI -> VGA Reduction / Adapter, FullHD
590 ден
HDMI -> VGA активен адаптер AXAGON RVH-VGN за поврзување на постар VGA монитор / телевизор / проектор со компјутер или друг уред со HDMI излез. Може да се користи и со сет-топ бокс или конзоли Xbox...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON ADE-SRC Type-C USB3.1 - Gigabit Ethernet 10/100/1000 Адаптер
AXAGON ADE-SRC Type-C USB3.1 - Gigabit Ethernet 10/100/1000 Адаптер
1.060 ден
Комактниот супер-брз адаптер AXAGON ADE-SRC лесно ја претвора портата USB-C 3.1 Gen 1 во Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbit порта. Покрај брзината, мрежната картичка нуди широк спектар на карактерис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON RVH-VGAM HDMI->VGA адаптер,AUDIO излез,влез напојување
AXAGON RVH-VGAM HDMI->VGA адаптер,AUDIO излез,влез напојување
690 ден
HDMI -> VGA активен мини адаптер AXAGON RVH-VGAM со аудио излез за поврзување на постар VGA монитор / телевизор / проектор со компјутер со излез HDMI. Хардверскиот конвертор без потреба од каква би...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

AXAGON USB-C -> HDMI 2.0 адаптер 4K/60Hz
AXAGON USB-C -> HDMI 2.0 адаптер 4K/60Hz
1.130 ден
Активен конвертер за поврзување на уредите HDMI влез кон USB-C излез. Поддржа 4K / 60Hz Модерен USB-C -> HDMI 2.0 активен адаптер AXAGON RVC-HI2 за поврзување на HDMI / ТВ / проектор со лаптоп или ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021