text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
BrzaIsporakaMKv1
ACER X1123HP DLP, XGA, 4000ANSI проектор
ACER X1123HP DLP, XGA, 4000ANSI проектор
30.999 ден

X1123HP, DLP, Резолуција 800x600, Светлина (AL) 4000, Контраст 20.000:1, Трајност на лампа (Normal) (h) 5000, Трајност на лампа (Eco) (h) 10.000, Wireless има, со адаптер, Формат на слика 16:9,4...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
BENQ MX560 DLP, XGA, 4000ANSI, 30 bits проектор
BENQ MX560 DLP, XGA, 4000ANSI, 30 bits проектор
30.999 ден
24.990 ден
 • BENQ MX560 DLP, XGA, 4000ANSI, 30 bits проектор
 • Резолуција: HD 1024x768p
 • Светлина: 4.000 лумени
 • Контраст: 20.000:1
 • Век на траење на лампа: 15.000 часа
 • Бренд: Benq

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
ACER X1128H DLP, SVGA, 4500 AL проектор
ACER X1128H DLP, SVGA, 4500 AL проектор
25.999 ден
19.999 ден
 • ACER X1128H DLP, SVGA, 4500 AL проектор
 • Резолуција: 1920x1200p
 • Светлина: 4.500 лумени
 • Контраст: 20.000:1
 • Век на траење на лампа: 15.000 часа
 • Бренд: Benq

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.08.2022