text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
Hama DVB-T / DVB-T2 - изведба 35 Внатрешна антена
Hama DVB-T / DVB-T2 - изведба 35 Внатрешна антена

1.199 ден

Технички карактеристики

  • Боја: Црна
  • Oбласт на производи: HiFi, ТВ и домашно кино
  • Поврзување: Коаксен конектор за поврзување
  • Фреквентен опс...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024