text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
TESLA TWM-Q-2660F Држач за телевизор (26-60'')
TESLA TWM-Q-2660F Држач за телевизор (26-60'')

390 ден

 • Бренд: TESLA
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 26 - 60"
 • Маx. носивост: 30 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DIGITUS DA-90447 Поден држач за телевизор со полица за лаптоп 37-70"
DIGITUS DA-90447 Поден држач за телевизор со полица за лаптоп 37-70"
7.999 ден

6.730 ден

 • Бренд: DIGITUS
 • Тип на производ: Поден држач за телевизор
 • Поддржани големини: 37 - 70"
 • Маx. носивост: 50 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO MD400, 26”-55”, 400x400, max 65kg држач за ѕид
FUEGO MD400, 26”-55”, 400x400, max 65kg држач за ѕид

590 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 26 - 55"
 • Маx. носивост: 65 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO MF600DL, 32”-70”, 600x400, max 50kg држач за ѕид
FUEGO MF600DL, 32”-70”, 600x400, max 50kg држач за ѕид

2.599 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 32 - 70"
 • Маx. носивост: 50 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO MT102L, 40”-85”, 800x400, max 65kg држач за ѕид
FUEGO MT102L, 40”-85”, 800x400, max 65kg држач за ѕид

1.799 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 40 - 85"
 • Маx. носивост: 65 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO RAP014T, 32”-70”, 600x400, max 45kg држач за ѕид
FUEGO RAP014T, 32”-70”, 600x400, max 45kg држач за ѕид

599 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 32 - 70"
 • Маx. носивост: 45 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DIGITUS DA-90367, држач за телевизор 32-55"
DIGITUS DA-90367, држач за телевизор 32-55"

1.350 ден

 • Бренд: DIGITUS
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 32 - 55"
 • Маx. носивост: 30 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO MG84, 26”-55”, 400x400, max 35kg држач за ѕид
FUEGO MG84, 26”-55”, 400x400, max 35kg држач за ѕид

1.599 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 26 - 55"
 • Маx. носивост: 35 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

FUEGO MD400T, 26”-55”, 400x400, max 65kg држач за ѕид
FUEGO MD400T, 26”-55”, 400x400, max 65kg држач за ѕид

590 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 26 - 55"
 • Маx. носивост: 65 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DIGITUS DA-90377, држач за телевизор 32-55"
DIGITUS DA-90377, држач за телевизор 32-55"

1.380 ден

 • Бренд: DIGITUS
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 32 - 55"
 • Маx. носивост: 35 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B333 со SLIM навалување, 19”-37” држач за телевизор
Sencor SHT B333 со SLIM навалување, 19”-37” држач за телевизор

840 ден

 • Ѕиден држач SHT B333 SLIM навалување
 • За телевизори од 19" до 37"
 • Наклон надолу: -12°
 • Носивост: 35 kg
 • VESA 200x200

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B331 со SLIM навалување,13”-40” држач за телевизор
Sencor SHT B331 со SLIM навалување,13”-40” држач за телевизор

710 ден

 • Ѕиден држач SHT B331 SLIM навалување
 • За телевизори од 13" до 40"
 • Растојание од ѕидот (мм): 29
 • Носивост: 15 kg
 • VESA 200x200

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B362 со шарки, 32”-55” држач за телевизор
Sencor SHT B362 со шарки, 32”-55” држач за телевизор

2.110 ден

 • Ѕиден држач SHT B362 со шарки
 • За телевизори од 32" до 55"
 • Навалување нагоре/надолу: +10°/-15°
 • Носивост: 35 kg
 • VESA 400x400

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B363 со шарки, 37”-70” држач за телевизор
Sencor SHT B363 со шарки, 37”-70” држач за телевизор

2.570 ден

 • Ѕиден држач SHT B363 со шарки
 • За телевизори од 37" до 70"
 • Навалување нагоре/надолу: +10°/-15°
 • Носивост: 35 kg
 • VESA 600x400

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B332 со SLIM навалување, 40”-70” држач за телевизор
Sencor SHT B332 со SLIM навалување, 40”-70” држач за телевизор

1.100 ден

 • Ѕиден држач SHT B332 со SLIM навалување
 • За телевизори од 40" до 70"
 • Наклон надолу: -12°
 • Носивост: 40 kg
 • VESA 600x400

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B302 SLIM фиксиран,40”-70” држач за телевизор
Sencor SHT B302 SLIM фиксиран,40”-70” држач за телевизор

999 ден

 • Ѕиден држач SHT B302 SLIM фиксиран
 • За телевизори од 40" до 70"
 • Растојание од ѕидот (мм): 29
 • Носивост: 40 kg
 • VESA 600x400

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Sencor SHT B301 SLIM фиксиран,13”-40” држач за телевизор
Sencor SHT B301 SLIM фиксиран,13”-40” држач за телевизор

440 ден

 • Ѕиден држач SHT B301 SLIM фиксиран
 • За телевизори од 13" до 40"
 • Растојание од ѕидот (мм): 20
 • Носивост: 15 kg
 • VESA 200x200

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Manhattan 461986 37" до 70" TV, тежина до 50 kg држач за телевизор
Manhattan 461986 37" до 70" TV, тежина до 50 kg држач за телевизор

1.499 ден

 • Бренд: Manhattan
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 37 - 70"
 • Маx. носивост: 50 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

BrzaIsporakaMKv1
FUEGO RAP010, 22”-47”, 200x200, max 45kg држач за на ѕид
FUEGO RAP010, 22”-47”, 200x200, max 45kg држач за на ѕид

399 ден

 • Бренд: FUEGO
 • Тип на производ: Држач за телевизор
 • Поддржани големини: 22 - 47"
 • Маx. носивост: 45 kg
 • Материјал: Челик
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024