text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
81 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG LED UE43AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV, 43" (109cm), 2000Hz, HDR 10+, WiFi телевизор
SAMSUNG LED UE43AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV, 43" (109cm), 2000Hz, HDR 10+, WiFi телевизор
33.999 ден
24.990 ден
 • SAMSUNG LED UE43AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV телевизор
 • Дијагонала: 43" / 109 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX IMAGO LED TV-32LE112T2_EU - 32'' HD Tелевизор
VIVAX IMAGO LED TV-32LE112T2_EU - 32'' HD Tелевизор
8.999 ден
6.999 ден
 • VIVAX IMAGO LED TV-32LE112T2_EU телевизор
 • Екран 32" - 80 cm
 • Резолуција 1366x768 пиксели
 • DVB-T2/C
 • Произведен во Европа
 • Гаранција 2 Години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LG LED 50UP75006 LF UHD Smart TV, 50" (127cm), Alpha5 , WiFi телевизор
LG LED 50UP75006 LF UHD Smart TV, 50" (127cm), Alpha5 , WiFi телевизор
39.999 ден
23.990 ден
 • LG LED 50UP75006 LF UHD Smart TV, Alpha5 , телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SAMSUNG LED UE55TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, 55" (140cm), 2000Hz, WiFi телевизор
SAMSUNG LED UE55TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, 55" (140cm), 2000Hz, WiFi телевизор
37.999 ден
29.999 ден
 • SAMSUNG LED UE55TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, 2000Hz, телевизор
 • Дијагонала: 55" / 140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK VivaxTVBestBuyAward IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX IMAGO LED TV-55UHDS61T2S2SM, 4K UHD, ANDROID SMART телевизор
VIVAX IMAGO LED TV-55UHDS61T2S2SM, 4K UHD, ANDROID SMART телевизор
30.999 ден
 • VIVAX IMAGO LED TV-55UHDS61T2S2SM SMART телевизор,
 • Екран 55" - 140cm,
 • 4K UHD Резолуција 3840 x 2160 (4K),
 • ANDROID 9.0 SMART 1.5GB/8GB, Wi-Fi,
 • Гаранција 2 Години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
PHILIPS 50PUS7906/12 50'' 4K UHD LED Android Телевизор
PHILIPS 50PUS7906/12 50'' 4K UHD LED Android Телевизор
42.999 ден
27.990 ден
 • PHILIPS 50PUS7906/12 50'' 4K UHD LED Android Телевизор
 • Дијагонала: 50" / 126 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
PHILIPS 55PUS7906/12 55'' 4K UHD LED Android Телевизор
PHILIPS 55PUS7906/12 55'' 4K UHD LED Android Телевизор
49.999 ден
35.990 ден
 • PHILIPS 55PUS7906/12 55'' 4K UHD LED Android Телевизор
 • Дијагонала: 55" / 139 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG LED 43UP75006 LF UHD Smart TV, 43" (108cm), Alpha5 , WiFi телевизор
LG LED 43UP75006 LF UHD Smart TV, 43" (108cm), Alpha5 , WiFi телевизор
28.999 ден
24.890 ден
 • LG LED 43UP75006 LF UHD Smart TV, Alpha5, телевизор
 • Дијагонала: 43" / 108 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG QLED QE50Q60A AUXXH UHD Smart TV, 50" (127cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
SAMSUNG QLED QE50Q60A AUXXH UHD Smart TV, 50" (127cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
56.299 ден
38.990 ден
 • SAMSUNG QLED QE50Q60A AUXXH UHD Smart TV, 3100Hz, Quantum HDR, телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG Neo QLED QE50QN90 AATXXH UHD Smart TV,50" (127cm), 4400Hz, Neo Quantum 4K, Wifi телевизор
SAMSUNG Neo QLED QE50QN90 AATXXH UHD Smart TV,50" (127cm), 4400Hz, Neo Quantum 4K, Wifi телевизор
95.999 ден
73.890 ден
 • SAMSUNG Neo QLED QE50QN90 AATXXH UHD Smart TV, 4400Hz, Neo Quantum 4K, Wifi телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG LED UE50AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), 2000Hz, HDR 10+, WiFi телевизор
SAMSUNG LED UE50AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), 2000Hz, HDR 10+, WiFi телевизор
40.499 ден
28.999 ден
 • SAMSUNG LED UE50AU7172 UXXH 4K UHD Smart TV телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Sony LED KD55XH9096BAEP, 4K Ultra HD, Android, Smart, 4K X-Reality PRO процесор , телевизор
Sony LED KD55XH9096BAEP, 4K Ultra HD, Android, Smart, 4K X-Reality PRO процесор , телевизор
64.990 ден
44.990 ден
 • Sony LED KD-XH9096, Ultra HD Android Smart,
 • Дијагонала: 55" / 140 cm,
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K),
 • Технологија: LED,
 • Smart ТВ: Да,
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2,
 • WI-Fi: Да.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK VivaxTVBestBuyAward IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX IMAGO LED TV-32S60T2S2 телевизор
VIVAX IMAGO LED TV-32S60T2S2 телевизор
8.999 ден
6.999 ден
 • VIVAX IMAGO LED TV-32S60T2S2 телевизор,
 • Екран 32" - 80 cm,
 • Резолуција 1366x768 пиксели,
 • DVB-T2 H.265 HEVC / 264 / DVB-S2 /DVB-T MPEG4,
 • Гаранција 2 Години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LG LED 55UP75006 LF UHD Smart TV, 55" (140cm), Alpha5 , WiFi телевизор
LG LED 55UP75006 LF UHD Smart TV, 55" (140cm), Alpha5 , WiFi телевизор
41.999 ден
27.990 ден
 • LG LED 55UP75006 LF UHD Smart TV, Alpha5 , телевизор
 • Дијагонала: 55" / 140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SAMSUNG LED UE50TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), 2000Hz, WiFi телевизор
SAMSUNG LED UE50TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), 2000Hz, WiFi телевизор
36.499 ден
25.990 ден
 • SAMSUNG LED UE50TU7092 UXXH 4K UHD Smart TV, телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Sony LED KD75XH8096BAEP, 4K Ultra HD, Full Array LED, Android, Smart, 4K X1 HDR процесор , телевизор
Sony LED KD75XH8096BAEP, 4K Ultra HD, Full Array LED, Android, Smart, 4K X1 HDR процесор , телевизор
89.990 ден
69.990 ден
 • Sony LED KD-XH8096, Ultra HD Android Smart,
 • Дијагонала: 75" / 190 cm,
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K),
 • Технологија: LED,
 • Smart ТВ: Да,
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2,
 • WI-Fi: Да.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Sony LED KD43XH8096BAEP, 4K X-Reality PRO, Android, Smart, екран TRILUMINOS, телевизор
Sony LED KD43XH8096BAEP, 4K X-Reality PRO, Android, Smart, екран TRILUMINOS, телевизор
39.990 ден
29.990 ден
 • Sony LED KD43XH8096BAEP Android, телевизор,
 • Дијагонала: 43" / 109 cm,
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K),
 • Технологија: LED,
 • Smart ТВ: Да,
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2,
 • WI-Fi: Да.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Sony LED 50" KD50X80JCEP, 4K Ultra HD, Android, Smart, Direct LED, X-Reality PRO, Google TV **МОДЕЛ 2021** телевизор
Sony LED 50" KD50X80JCEP, 4K Ultra HD, Android, Smart, Direct LED, X-Reality PRO, Google TV **МОДЕЛ 2021** телевизор
54.990 ден
 • Sony LED KD 50X80 JCEP, 4K Ultra HD, Android *МОДЕЛ 2021* телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG QLED QE50LS03 AAUXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), процесор Quantum 4K, 3000Hz, WiFi телевизор
SAMSUNG QLED QE50LS03 AAUXXH 4K UHD Smart TV, 50" (127cm), процесор Quantum 4K, 3000Hz, WiFi телевизор
77.900 ден
67.890 ден
 • SAMSUNG QLED QE50LS03 AAUXXH 4K UHD Smart TV, процесор Quantum 4K, 3000Hz, WiFi телевизор
 • Дијагонала: 50" / 127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG QLED QE75Q60A AUXXH UHD Smart TV,75" (190cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
SAMSUNG QLED QE75Q60A AUXXH UHD Smart TV,75" (190cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
125.999 ден
98.890 ден
 • SAMSUNG QLED QE75Q60A AUXXH UHD Smart TV, 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
 • Дијагонала: 75" / 190 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG QLED QE43Q60A AUXXH UHD Smart TV, 43" (108cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
SAMSUNG QLED QE43Q60A AUXXH UHD Smart TV, 43" (108cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
46.999 ден
33.890 ден
 • SAMSUNG QLED QE43Q60A AUXXH UHD Smart TV, 3100Hz, Quantum HDR, телевизор
 • Дијагонала: 43" / 108 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
SAMSUNG QLED QE65Q60A AUXXH UHD Smart TV,65" (165cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
SAMSUNG QLED QE65Q60A AUXXH UHD Smart TV,65" (165cm), 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
86.999 ден
64.890 ден
 • SAMSUNG QLED QE65Q60A AUXXH UHD Smart TV, 3100Hz, Quantum HDR, Wifi телевизор
 • Дијагонала: 65" / 165 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: QLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
PHILIPS 43PUS8505/12 43'' UHD LED Android Телевизор
PHILIPS 43PUS8505/12 43'' UHD LED Android Телевизор
35.999 ден
25.990 ден
 • PHILIPS 43PUS8505/12 43'' UHD LED Android Телевизор
 • Дијагонала: 43" / 109 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SAMSUNG LED UE55AU8072 UXXH 4K UHD Smart TV, 55" (140cm), 2200Hz, WiFi телевизор
SAMSUNG LED UE55AU8072 UXXH 4K UHD Smart TV, 55" (140cm), 2200Hz, WiFi телевизор
48.999 ден
35.890 ден
 • SAMSUNG LED UE55AU8072 UXXH 4K UHD Smart TV, 2200Hz, WiFi телевизор
 • Дијагонала: 55" / 140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG OLED 48А16 LА 4K UHD Smart TV, 48" (122cm), α7 4K Gen4 AI, WiFi телевизор
LG OLED 48А16 LА 4K UHD Smart TV, 48" (122cm), α7 4K Gen4 AI, WiFi телевизор
74.999 ден
70.890 ден
 • LG OLED 48А16 LА 4K UHD Smart TV, α7 4K Gen4 AI, телевизор
 • Дијагонала: 48" / 122 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: OLED
 • Smart ТВ: Да
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • WI-Fi: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

 • 1(current)
 • 2
 • 3