text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS
CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS

990 ден

Седмична акција!

 • CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS
 • Слики наменети за инстант Canon Zoemini апарати
 • Број на слики:20
 • Фотохартија без дамки
 • Отпорна на вода и кинење
 • Големина на слика: 2"x3"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON ZOEMINI S2 ZV223 DT Instant Camera
CANON ZOEMINI S2 ZV223 DT Instant Camera
9.990 ден

9.290 ден

Седмична акција!

 • ZINK™ Технологија
 • Резолуција од 314 x 600 dpi
 • Филтер: црно-бело / живописни бои
 • Поврзување на Bluetooth 5.0
 • Димензии: 121 x 80,3 x 22,4 mm
 • Резолуција: 8 MP

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON ZOEMINI S2 ZV223 PW Instant Camera
CANON ZOEMINI S2 ZV223 PW Instant Camera
9.990 ден

9.290 ден

Седмична акција!

 • ZINK™ Технологија
 • Резолуција од 314 x 600 dpi
 • Филтер: црно-бело / живописни бои
 • Поврзување на Bluetooth 5.0
 • Димензии: 121 x 80,3 x 22,4 mm
 • Резолуција: 8 MP

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fujifilm Instax mini film 20 фотографии
Fujifilm Instax mini film 20 фотографии

1.599 ден

Седмична акција!

Fujifilm Instax mini film 20 фотографии. 20 сликички во пакување компатибилни со Fujifilm Instax Mini 12 инстант фотоапаратите.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.05.2024