text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DJI RS 3 Pro Gimbal (Стабилизатор за камера)
DJI RS 3 Pro Gimbal (Стабилизатор за камера)

54.990 ден

 • Бренд: DJI
 • Тип на производ: Стабилизатор за камера
 • Автоматско заклучување на осовините
 • Тестирана носивост: 4.5 kg
 • LiDAR Фокусирање
 • O3 Pro пренос

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DJI RS 3 Combo Gimbal (Стабилизатор за камера)
DJI RS 3 Combo Gimbal (Стабилизатор за камера)

45.590 ден

 • Бренд: DJI
 • Тип на производ: Стабилизатор за камера
 • Автоматско заклучување на осовините
 • Тестирана носивост: 3 kg
 • 1,8-инчен OLED екран на допир
 • 20% зголемена стабилност

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DJI RS 3 Pro Combo Gimbal (Стабилизатор за камера)
DJI RS 3 Pro Combo Gimbal (Стабилизатор за камера)

70.390 ден

 • Бренд: DJI
 • Тип на производ: Стабилизатор за камера
 • Автоматско заклучување на осовините
 • Тестирана носивост: 4.5 kg
 • LiDAR Фокусирање
 • O3 Pro преност

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024