text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
Hama "Star 63" 166 - 3D Статив за камера
Hama "Star 63" 166 - 3D Статив за камера

2.499 ден

 • Hama "Star 63" 166 - 3D Статив за камера
 • Поврзување: конец/врска 1/4"" (6,4 мм)
 • Максимална носивост: 4.000 g
 • Min висина- Max висина: 66-166 cm
 • Максимална дебелина на профилот: 26,7mm
 • Сегменти на ногарки: 3-делни (може да се продолжат двојно)
 • Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR lens RF70-200F 2.8L 3792C005 објектив
CANON MIRR lens RF70-200F 2.8L 3792C005 објектив

183.000 ден

 • CANON MIRR lens RF70-200F 2.8L 3792C005 објектив
 • Два Nano USM-мотори
 • Стабилизација на слика со 5 чекори
 • Најмало растојание на фокусирање од 70cm
 • Максимално зголемување (x): 0,23x

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Hama "Star 62" 160 - 3D Статив за камера
Hama "Star 62" 160 - 3D Статив за камера

1.899 ден

 • Hama "Star 62" 160 - 3D Статив за камера
 • Поврзување: конец/врска 1/4"" (6,4 мм)
 • Максимална носивост: 4.000 g
 • Min висина- Max висина: 64-160 cm
 • Максимална дебелина на профилот: 23mm
 • Сегменти на ногарки: 3-делни (може да се продолжат двојно)
 • Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Hama "Star 61" 153 - 3D Статив за камера
Hama "Star 61" 153 - 3D Статив за камера

1.699 ден

 • Hama "Star 61" 153 - 3D Статив за камера
 • Поврзување: конец/врска 1/4"" (6,4 мм)
 • Максимална носивост: 3.000 g
 • Min висина- Max висина: 60-153 cm
 • Максимална дебелина на профилот: 20mm
 • Сегменти на ногарки: 3-делни (може да се продолжат двојно)
 • Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Hama "Star 5" 106 - 3D Статив за камера
Hama "Star 5" 106 - 3D Статив за камера

899 ден

 • Hama "Star 5" 106 - 3D Статив за камера
 • Поврзување: конец/врска 1/4"" (6,4 мм)
 • Максимална носивост: 500 g
 • Min висина- Max висина: 36.5-106.5 cm
 • Максимална дебелина на профилот: 16.8mm
 • Сегменти на ногарки: 4-делни (може да се продолжат тројно)
 • Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024