text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор ДЦС-8525ЛХ
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор ДЦС-8525ЛХ
9.500  ден
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор, ДЦС-8525ЛХ Фулл ХД ресолутион 1920kc1080 Моторизед Пан 340° анд тилт 110° & 1080п Фулл ХД сенсор, 4kc дигитал зоом, пан тилт сензор звука и покрета, ноќно ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2020

Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор, ДЦС-8000ЛХ/Е
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор, ДЦС-8000ЛХ/Е
4.500  ден
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор, ДЦС-8000ЛХ, ХД Ви-Фи камере омогуќује праќењ по дану или поноќи, било да сте код куќе или не. Уграѓени ноќни вид заједно с откривањм гибањ и звука упозорава...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2020

Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор ДЦС-8300ЛХ
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор ДЦС-8300ЛХ
6.500  ден
Д-Линк ИП мрежна камера за видео надзор, ДЦС-8300ЛХ. Фулл ХД ресолутион 1920kc1080 •137° виде-англе ленс & 1080п Фулл ХД сенсор •Нигхт висион, соунд & мотион детецтион •Цлоуд Рецординг, мицроСД ца...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2020