text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
brzaisporakaMK
CANON DSLR фотоапарат EOS 6D MARK II Body
CANON DSLR фотоапарат EOS 6D MARK II Body
79.300 ден
CANON DSLR фотоапарат EOS 6D MARK II Body. Mark II Body 26.2 MP, Dual Pixel CMOS AF, Bluetooth®, NFC, Wi-Fi, GPS,Viewfinder, 1897C003AA

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

brzaisporakaMK
CANON DSLR EOS 250D + 18-55IS 3454C007 фотоапарат
CANON DSLR EOS 250D + 18-55IS 3454C007 фотоапарат
38.860 ден
CANON DSLR EOS 250D + 18-55IS 3454C007 фотоапарат.  Во преносливото куќиште на EOS 250D е вграден сензор со 24,1 мегапиксели и процесор за слика DIGIC 8 за врвни резултати во движење. 4К видеоснимки, WiFI и Bluetooth

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

brzaisporakaMK
CANON DSLR EOS 2000D BK 18-55IS +50 1.8S фотоапарат
CANON DSLR EOS 2000D BK 18-55IS +50 1.8S фотоапарат
33.950 ден
DSLR квалитет со 24.1MP и Full HD видеоснимки. Брзина од 3,0 fps и DIGIC 4+. Фотографирајте и споделувајте преку Wi-FI. Пакет со EF18-55is и EF50 1.8

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

brzaisporakaMK
CANON DSLR EOS2000D1855KIT 2728C029 фотоапарат
CANON DSLR EOS2000D1855KIT 2728C029 фотоапарат
27.890 ден
27.850 ден
CANON DSLR EOS2000D1855KIT 2728C029 фотоапарат. DSLR квалитет со 24.1MP и Full HD видеоснимки Брзина од 3,0 fps и DIGIC 4+,.Фотографирајте и споделувајте преку Wi-FI. Пакет со EF18-55is торбица и картица

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

brzaisporakaMK
CANON DSLR EOS 4000D EF18-55 Kit 3011C019 фотоапарат
CANON DSLR EOS 4000D EF18-55 Kit 3011C019 фотоапарат
21.760 ден
CANON DSLR EOS 4000D EF18-55 Kit 3011C019 фотоапарат. DSLR квалитет со 18MP и Full HD видеoснимки. Брзина од 3,0 fps и DIGIC 4+.Фотографирајте и споделувајте преку Wi-FI. Пакет со EF18-55is торбица и картица

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021