text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR EOS R7 RFS18-150 ISSTM+A фотоапарат
CANON MIRR EOS R7 RFS18-150 ISSTM+A фотоапарат

110.790 ден

 • CANON MIRR EOS R7 RFS18-150 ISSTM+A фотоапарат
 • Dual Pixel CMOS AF II
 • Сензор со 32,5 мегапиксели и APS-C-големина
 • Full HD до 120p
 • Континуирано фотографирање со брзина до 15 fps

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR EOS M50II Live Str Kit фото апарат
CANON MIRR EOS M50II Live Str Kit фото апарат

56.390 ден

 • CANON MIRR EOS M50II Live Str Kit фото апарат
 • Сензор APS-C со 24,1 мегапиксели
 • Full HD-видео со 60p
 • Може да се користи како веб-камера
 • Одлични перформанси при слаба осветленост

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR EOS M50 MKII15-45S 4728C фото апарат
CANON MIRR EOS M50 MKII15-45S 4728C фото апарат

41.490 ден

 • CANON MIRR EOS M50 MKII15-45S 4728C фото апарат
 • Може да се користи како веб-камера
 • Сензор APS-C со 24,1 мегапиксели
 • Континуирано фотографирање со 10 fps
 • Силна острина и при слаба осветленот

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR EOS R10 Body + ADP дигитален фотоапарат
CANON MIRR EOS R10 Body + ADP дигитален фотоапарат

58.990 ден

 • CANON MIRR EOS R10 Body + ADP дигитален фотоапарат
 • Dual Pixel CMOS AF II
 • Континуирано фотографирање со 15 fpsр
 • Процесор DIGIC X
 • Екран на допир од 7,5 cm
 • ISO-вредности до 32.000

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON MIRR EOS R50 RFS18-45+55-210 фотоапарат
CANON MIRR EOS R50 RFS18-45+55-210 фотоапарат

72.890 ден

 • CANON MIRR EOS R50 RFS18-45+55-210 фотоапарат
 • Може да се користи како веб-камера
 • Големина на сензор: 22,3 × 14,9 mm (APS-C) CMOS
 • Резолуција на сензор:24,2 мегапиксели
 • Силна острина и при слаба осветленот

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023