text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
NiHORI Split Pad Pro – Charizard контролер
NiHORI Split Pad Pro – Charizard контролер

3.690 ден

 • NiHORI Split Pad Pro – Charizard контролер
 • Работи исклучиво во handheld режим
 • Docked mode и tabletop mode режимите не се поддржани
 • Rear Triggers, функционално Turbo копче и многу повеќе
 • Fiery Charizard & Pikachu дизајн

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

PS5 Pulse 3D Wireless Headset
PS5 Pulse 3D Wireless Headset

6.199 ден

 • PS5 Pulse 3D Wireless Headset
 • Полнење преку USB Type-C
 • Дупли noise-cancelling микрофони
 • 3D Аудио за PS5
 • Производител: Sony

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

PS5 HD Camera
PS5 HD Camera

3.690 ден

 • PS5 HD Camera
 • Два објектива за снимање со 1080p
 • Интегриран сталак
 • HD камера
 • Производител: Sony

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

PS5 Dualsense контролер Cosmic Red
PS5 Dualsense контролер Cosmic Red

4.590 ден

 • PS5 Dualsense контролер Cosmic Red
 • Сензор на движење DualSense
 • Интегриран звучник
 • Вградена батерија
 • Производител: Sony

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

PS5 Dualsense контролер Midnight Black
PS5 Dualsense контролер Midnight Black

4.590 ден

 • PS5 Dualsense контролер Midnight Black
 • Сензор на движење DualSense
 • Интегриран звучник
 • Вградена батерија
 • Производител: Sony

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

PS5 DualSense Charging Station
PS5 DualSense Charging Station

1.899 ден

 • PS5 DualSense Charging Station
 • Капацитет на полнење: 2 контролера 
 • Брзина на полнење исто како да се приклучени на PS5
 • click-in design за лесно прикачување на контролерите
 • Производител: Sony

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024