text.skipToContent text.skipToNavigation

Нашата компанија

 

eKupi e најголемата регионална интернет продавница која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од удобноста во вашиот дом, на работа или во движење со што заштедувате време и пари.

Нашиот асортиман се одликува со производи од областа на информациските технологии, потрошувачката електроника, компјутерската галантерија, опрема за училишта и канцеларии, книги, бебешка опрема, играчки, парфеми, подароци, автомобилска и спортска опрема и многу други.
На еkupi.mk ќе најдете детален опис на секој производ со сите карактеристики, назнака за неговата достапност, соодветниот гарантен рок и можностите на достава.

Со користење на ekupi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.
 

Нашите предности

Соодветно прилагодениот преглед на содржините Ви овозможува лесна навигација на интернет продавницата со достапност на потребната информација во неколку чекори. 
Високиот квалитет на нашите услуги доаѓа од континуирано инвестирање во развојот на технички решенија, безбедноста при плаќањето и разновидноста на производите по конкурентни цени.

Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за развојот на нашите вработени, градењето добрите односи со нашите добавувачи и нашите клиенти за да обезбедиме што подобар квалитет на нашите производи и услуги.

eKupi е компанија која е:

  • Ориентирани кон крајните потрошувачи
  • Водени од страст за совршеност
  • Одговорни за своите постапки
  • Развивање на тимска работа и дух