text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

ROTO рачна мелница за грозје
ROTO рачна мелница за грозје
5.590 ден
3.600 ден
ROTO рачна мелница за грозје. Капацитет до 500 kg/h, димензии: 670 х 410 х 380mm. Шифра 1068

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
2.990 ден
Електрична косилка 1200W - EK3212, наменета за површини до 300м2, одлична издржливост која ја гарантира 2 години главниот увозник на МТД брендот. За повеќе информации на производот може да не контк...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар
INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар
690 ден
 • INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар,
 • Наменета за покривање на монтажен базен со 305цм дијаметар,
 • Идеален за заштита на базенот и водата кога не се користи, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

MATRIX MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусалка
MATRIX MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусалка
4.599 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
2.999 ден
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила. Моќност 600W, брзина 0-3.000 o/min, Максимално сечење на 90 степени- дрво- 74mm, метал- 8mm, Агол на сечење +/- 45 степени, тежина 1,2kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
4.999 ден
4.100 ден
 • FERM TCM1010 Електрична пила за плочки,
  |
 • Моќност: 600W, |
 • Дијаметар на дискот: 180mm,
 • Големина на плочата: 360x330mm,
 • Подесување на плочата: 0-45°, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

AGRINA HEPA филтер за K800
AGRINA HEPA филтер за K800
399 ден
AGRINA HEPA филтер за правосмукалката за пепел Agrina K800

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Villager Бензинска косилка V 42 T
Villager Бензинска косилка V 42 T
11.990 ден
11.790 ден
Villager Бензинска косилка V 42 T. Тип на мотор: T 100 OHV, 100 cm³, Ширина на косење: 420 mm, Површина на косење: 800 m², Висина на косење: 25 - 75 mm, Дијаметар преден / заден:152 mm / 178 mm, к...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Гума за пливање Winnie the Pooh 51 cm
Гума за пливање Winnie the Pooh 51 cm
250 ден
99 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Iskra ERO HTS-18
Iskra ERO HTS-18
790 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Ножици за овошни насади 471APL
Ножици за овошни насади 471APL
699 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Iskra Z1J DD24 13B, ударна дупчалка
Iskra Z1J DD24 13B, ударна дупчалка
2.190 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.03.2021

Black&Decker KA88-QS Трачна брусилка 720W 75x533mm
Black&Decker KA88-QS Трачна брусилка 720W 75x533mm
6.999 ден
Black&Decker KA88-QS Трачна брусилка 720W 75x533mm - 2 години гаранција Карактеристики: Влезна моќност 720 W Брзина на траката 250 m/min Димензии на траката 75×533 mm Брусна површина 75×190 mm Те...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

EZIO INOX Вертикално буре за мед 320 литри
EZIO INOX Вертикално буре за мед 320 литри
13.900 ден
EZIO INOX Вертикално буре за мед 320 литри. Димензии:2000 x 1000цм, Дијаметар:675цм, Дебелина:0.6цм, Висина:1300цм, Славина:3/4-3/8", испуст 3/4"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел
Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел
1.890 ден
Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел Технички карактеристики: - Моќност: 800 W - Капацитет: 18 l - Производител: ЛТД Агрина – Кина Правосмукалка за чистење на пепел од камини, фурни, печки ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

Кофичка MONDO sorto
Кофичка MONDO sorto
399 ден
299 ден
Кофичка MONDO sorto

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1
STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1
3.999 ден
3.400 ден
 • STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1,
  |
 • 12 метри должина на работење, +/- 6 мм, |
 • Проекција на 1 вертикалка и 1 хоризонтална линија,
 • IP50 заштита од прашина,
 • работи со 2 х АА батерии вклучени во пакувањето, |
 • Бренд: STANLEY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021

VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер
VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер
2.113 ден
1.690 ден
VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер. Идеална за чистење на печки на дрва, камини, печки на пелети, а во летните месеци и чистење на роштиљ скара. Лесна е за манипулација. Карактеристки: Кап...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.03.2021