text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
  • Chipolino "DINO" gray black кенгур носилка Chipolino "DINO" gray black кенгур носилка
    1.799,00  ден
    Chipolino "DINO" gray black кенгур носилка KOSIK0183RB. Погодно за деца од 4+ до 15kg. Три позиции за носење: од предна страна бебето е свртено према родителот и е за бебиња од 4-12 месеци, од пре...
  • Chipolino "HIPPY" blue jeans кенгур носилка Chipolino "HIPPY" blue jeans кенгур носилка
    1.999,00  ден
    Chipolino "HIPPY" blue jeans кенгур носилка KENH01801BJ. Погодно за деца од 4+ до 15kg. Три позиции за носење: од предна страна бебето е свртено према родителот и е за бебиња од 4-12 месеци, од пр...