text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
 • Chipolino "Bella" very berry креветче Chipolino "Bella" very berry креветче
  6.590,00  ден
  Chipolino "Bella" very berry креветче KOSIB0183VB. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Додатоци: заштитна мрежа против инсекти. Има две нивоа и душек, од кој долното ниво служи за складирање на облека...
 • Chipolino "Bella" lake креветче Chipolino "Bella" lake креветче
  6.590,00  ден
  Chipolino "Bella" lake креветче KOSIB0182LA. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Додатоци: заштитна мрежа против инсекти. Има две нивоа и душек, од кој долното ниво служи за складирање на облека и има...
 • Chipolino "Casablanca Neo" ash креветче Chipolino "Casablanca Neo" ash креветче
  6.599,00  ден
  Chipolino "Casablanca Neo" ash креветче KOSIC0181AS. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има лесна алуминиумска конструкција. Има две нивоа и душек, постоље за повивање, има две тркалца за полесна ман...
 • Primebebe SUN BROWN Креветче за деца Primebebe SUN BROWN Креветче за деца
  3.749,00  ден
  Primebebe SUN BROWN Креветче за деца. Практично креветче за дома и за патување. Горниот раб на креветчето е обложен со мек, пријатен материјал, двете страни се прозирни за детето да може да ве глед...
 • Chipolino "Capri" frappe креветче Chipolino "Capri" frappe креветче
  3.999,00  ден
  Chipolino "Capri" frappe креветче KOSIK0182FR. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има едно ниво и душек, има две торбички за играчки од страна, страничен влез со зип патент. Произведено по европски с...
 • Chipolino "Capri" ruby креветче Chipolino "Capri" ruby креветче
  3.999,00  ден
  Chipolino "Capri" ruby креветче KOSIK0183RB. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има едно ниво и душек, има две торбички за играчки од страна, страничен влез со зип патент. Произведено по европски ста...
 • Primebebe DORMI BROWN Креветче за деца Primebebe DORMI BROWN Креветче за деца
  2.690,00  ден
 • Primebebe PRESTIGE SAND Креветче за деца Primebebe PRESTIGE SAND Креветче за деца
  4.690,00  ден
  Врло практичан креветиќ за куќну употребу и путовањ. Горњ руб креветиќа обложен је меканим, угодним материјалом, а бочне странице су прозирне како би вас беба могла видјети, а и ви њ. Са једне бочн...
 • Primebebe DORMI SAND Креветче за деца Primebebe DORMI SAND Креветче за деца
  3.374,00  ден
  Primebebe DORMI SAND Креветче за деца. Практично креветче за дома и за патување. Горниот раб на креветчето е обложен со мек, пријатен материјал, двете страни се прозирни за детето да може да ве гле...
 • Primebebe DORMI BROWN Креветче за деца Primebebe DORMI BROWN Креветче за деца
  3.374,00  ден
  Primebebe DORMI BROWN Креветче за деца. Практично креветче за дома и за патување. Горниот раб на креветчето е обложен со мек, пријатен материјал, двете страни се прозирни за детето да може да ве гл...
 • Chipolino CASIDA Play pen and crib frappe креветче Chipolino CASIDA Play pen and crib frappe креветче
  8.250,00  ден
  Погодно за деца од 0+ до 15kg. Додатоци: заштитна мрежа против инсекти. Има две нивоа и душек, има две тркалца за полесна манипулација, торбичка од страна за носење. Произведено по европски станда...
 • Chipolino "Bella" frappe креветче Chipolino "Bella" frappe креветче
  6.590,00  ден
  Chipolino "Bella" frappe креветче KOSIB0184FR. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Додатоци: заштитна мрежа против инсекти. Има две нивоа и душек, од кој долното ниво служи за складирање на облека и и...
 • Chipolino "Bella" blue indigo креветче Chipolino "Bella" blue indigo креветче
  6.590,00  ден
  Chipolino "Bella" blue indigo креветче KOSIB0181BI. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Додатоци: заштитна мрежа против инсекти. Има две нивоа и душек, од кој долното ниво служи за складирање на облек...
 • Chipolino "Bellissima" blue indigo креветче Chipolino "Bellissima" blue indigo креветче
  6.190,00  ден
  Chipolino "Bellissima" blue indigo креветче KOSIBS183BI. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има две нивоа и душек, има две тркалца за полесна манипулација, торбичка од страна за облека преносна. Прои...
 • Chipolino "Bellissima" almond креветче Chipolino "Bellissima" almond креветче
  6.190,00  ден
  Chipolino "Bellissima" almond креветче KOSIBS182AL. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има две нивоа и душек, има две тркалца за полесна манипулација, торбичка од страна за облека преносна. Произведе...
 • Chipolino "Casablanca Neo" beige креветче Chipolino "Casablanca Neo" beige креветче
  6.599,00  ден
  Chipolino "Casablanca Neo" beige креветче KOSIC0174BE. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има лесна алуминиумска конструкција. Има две нивоа и душек, постоље за повивање, има две тркалца за полесна м...
 • Primebebe Pelli Игротека на расклопување Primebebe Pelli Игротека на расклопување
  3.790,00  ден
 • Chipolino "Capri" kiwi креветче Chipolino "Capri" kiwi креветче
  3.999,00  ден
  Chipolino "Capri" kiwi креветче KOSIK0181KW. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има едно ниво и душек, има две торбички за играчки од страна, страничен влез со зип патент. Произведено по европски ста...