text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
 • Viga ABC 77 магнетни букви и бројки Viga ABC 77 магнетни букви и бројки
  799,00  ден
  Viga ABC 77 шарени магнетни букви и бројки. Комплетот вклучива 77 парчиња букви и бројки.
 • Viga ABC 100 дрвени коцки (азбука и броеви) Viga ABC 100 дрвени коцки (азбука и броеви)
  1.570,00  ден
  Viga ABC 100 прекрасни дрвени коцки за игра и учење. Одлични за учење на азбуката и бројките. Децата ги обожаваат! Погодни а возраст 24+ месеци. Димензии на коцките 30х30х30 mm.
 • Viga дрвено НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ Viga дрвено НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ
  1.141,00  ден
  Viga дрвено НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ. Прекрасна дрвена игра за 2 до 4 играчи. Дрвената кутија се расклопува во плоча за играње. Комплетот содржи 16 дрвени фигури (4 пеперутки, 4 жаби, 4 бубамари, 4 пчелки...