text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
Санка за снег 95cm
Санка за снег 95cm
1.999 ден
Санка за на снег 95 cm,рачна изработена од дрво(даб и бука),Метални Чембери за прицврстување на конструкцијата, Лакирани со двокомпонентен лак,метални лизгави подлоги

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021