text.skipToContent text.skipToNavigation

Bio Harmonex 3ID EK000019075

Bio Harmonex 3ID: EK000019075

Цена
34.950 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Надворешното електромагнетно поле произведено од BioHarmonex-от е наменето за да влијае и да го стимулира природното електромагнетно поле генерирано од поединечни ткива во организмот, зголемувајќи ја природната функција на организмот и моќта за заздравување. Употребувајќи ја направата во комбинација со другите производи на CaliVita се постигнуваат оптимални резултати.