text.skipToContent text.skipToNavigation

Што е поклон код?

Дали сакате дополнителен попуст на вашиот омилен производ? еКупи има најдобри цени, а со промотивниот код купувајте производи по уште пониски цени! 
Промотивните кодови можете да ги добиете на повеќе начини, а за да не ги пропуштите некои кодови, пријавете се на нашиот newsletter и уловете ги сите акции и попусти.

Како да купувате со поклон код?

Кодот за попуст внесете го во полето "ПОДАРОК ВАУЧЕР ИЛИ ПРОМОТИВЕН КОД" кој се наоѓа во вашата кошничка:

poklon bonovi

Доколку кодот е точен, ќе се појави порака испод полето за внесување дека кодот е успешно внесен и цената ќе се намали за износот на кодот. 


- еКупи кодот не може да биде заменет за пари.
- Поклон кодот можете да го комбинирате или додадете и со други поклон кодови.
- Доколку не е посебно назначено, поклон кодот може да се искористи само за една нарачка.

Финансиски Код

Корисникот на еКупи за финансискиот код треба да се придржува на следните правила за користење: 

  • a) На една нарачка може да се искористи само еден финансиски код.
  • b) Има можност да внесете еден финансики код и повеќе поклон кодови кои се дел од промоцијата на производите кои ги имате стевено во кошничката.
  • c) Износот на нарачката мора да биде поголем од износот на кодовите аплицирани со сите попусти за минимум 20ден како би била успешна трансакцијата и успешно процесирана. 

Финансискиот код не ја намалува вредноста на нарачката (не е попуст) туку се третира како дополнителен начин на плаќање. Информацијата за рокот на важност и износот на вредноста на финансиксиот код корисникот ќе ја добие при преземањето. Истата информација корисникот може да ја добие и доколку го контактира центарот на еКупи за поддршка на купувачите.